in , , ,

Βίκυ Κάβουρα: Τα καλλίγραμμα πόδια της ταρακούνησαν το Instagram

H ηθοποιός και επιχειρηματίας αποπνέει θηλυκότητα

H Bίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Εκτός από την αγάπη της για την υποκριτική, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων εσωρούχων και μαγιό, το «Ι-CRAB». Μάλιστα, διαφημίζει η ίδια τα ρούχα της επιχείρησής της στο Instagram, αφού διαθέτει αναλογίες μοντέλου.

Την Πέμπτη 17/2, η ξανθιά καλλονή τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 192.000 followers της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της από την καφετέρια «Τhe Drop», η οποία βρίσκεται στην Σπάρτη.

Διαφήμιση

Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, η 33χρονη ηθοποιός κάθεται πάνω στο κόκκινο χαλί και ακουμπά τα καλλίγραμμα πόδια της πάνω στην πολυθρόνα με το βελούδινο ύφασμα. Η super μίνι φούστα της με τις παγιέτες προκαλεί τη φαντασία των ανδρών, ενώ το δερμάτινο μπλουζάκι κολακεύει το στήθος της. Απαλλαγμένη από τις κομψές, ψηλοτάκουνες -αλλά άβολες- γόβες της, δείχνει χαλαρή και γεμάτη όρεξη για ζωή. Τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν ανάλαφρα στην πλάτη της και το μακιγιάζ τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Βίκυ Κάβουρα, είσαι πανέμορφη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Bella και Gigi Hadid: Ποζάρουν γυμνές για τη βιβλική καμπάνια της Versace

chloe ferry

Chloe Ferry: Ανάβει φωτιές, καθώς ποζάρει με ένα μικροσκοπικό στρινγκ