in

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει πώς θα είμαστε κομψές με τζιν παντελόνι καμπάνα

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η όμορφη παρουσιάστρια

Tη μόδα αγαπά η Κατερίνα Καινούργιου και στην ψυχαγωγική εκπομπή της στο ALPHA, «Super Κατερίνα», εμφανίζεται πάντα με υπέροχα outfits.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, καθώς εργάζεται ως μοντέλο διάφορων εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων. Και την Τετάρτη 16/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 848.000 followers της, όταν δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες φορά ένα ονειρεμένο, ανοιξιάτικο casual chic σύνολο.

Διαφήμιση

Το σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, με τη μεγάλη καμπάνα, κάνει τα πόδια της να φαίνονται πανύψηλα και κολακεύει τη λεπτή μέση της. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι μεταλλικές λεπτομέρειες στις μπροστινές τσέπες, την αριστερή και δεξιά. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα hot, γυαλιστερά πέδιλα.

Το ethnic πουκάμισο, σε ζωηρή πράσινη απόχρωση, φωτίζει το σύνολο και δίνει έναν αριστοκρατικό τόνο.

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, η 36χρονη παρουσιάστρια επιδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της, χωρίς να προκαλεί, όμως, με το ντύσιμό της.

Λάμψη της χαρίζουν τα χρυσά σκουλαρίκια-κρίκοι και επιπλέον στιλ τα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Συνδυάστε κι εσείς το ψηλόμεσο τζιν σας καμπάνα με ένα φινετσάτο πουκάμισο, σε έντονο χρώμα, και μαγνητίστε τα βλέμματα. Το συγκεκριμένο look ενδείκνυται για τις γυναίκες όλων των ηλικιών, από τις 20άρες έως τις 60άρες plus, και για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στη δουλειά έως το βράδυ, στην έξοδο για ποτό. Απλά φροντίστε να επιλέξετε το σωστό παπούτσι για την εκάστοτε περίσταση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αλεξάντρα Νταντάριο: Με αυτή τη φουστίτσα που φόρεσε θα θες και εσύ να παίξεις τέννις μαζί της

Kylie Jenner: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον τοκετό