in , , , ,

Blake Lively: Με αποκαλυπτικό βιολετί κοστούμι στο Broadway

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι εθεάθησαν στην πρεμιέρα του “The Music Man” στο Μπρόντγουεϊ.

Ο 45χρονος Ρέινολντς και η 34χρονη σύζυγός του φωτογραφήθηκαν καθώς έφευγαν από το Winter Garden Theatre στη Νέα Υόρκη, αφότου εμφανίστηκαν χωριστά στο κόκκινο χαλί.

Διαφήμιση

Το ζευγάρι πήγε για να υποστηρίξει τον φίλο τους, Χιου Τζάκμαν, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε αυτή την αναβίωση του The Music Man, που σήκωσε αυλαία την Πέμπτη.

Η Λάιβλι φόρεσε ένα κομψό βιολετί κοστούμι, από την φθινοπωρινή συλλογή του Sergio Hudson. Το κοστούμι ήταν σατέν, με αποκαλυπτική βαθιά λαιμόκοψη. Η ηθοποιός έμεινε ασφαλής από τον COVID-19, καλύπτοντας το πρόσωπό της με μια μαύρη μάσκα.

Η Λάιβλι φόρεσε επίσης μωβ και γαλαζοπράσινα σκουλαρίκια και ασορτί δαχτυλίδια. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μαύρο και γκρι clutch και γόβες σε έντονο μπλε.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η Μπλέικ Λάιβλι είναι μία από τις ελάχιστες celebrities που δεν συνεργάζονται με κάποιον στιλίστα, καθώς προτιμά να επιλέγει μόνη της κάθε outfit και τα καταφέρνει μια χαρά.

Ο σύζυγός της, Ράιαν, βγήκε έξω με ένα σκούρο μωβ καρό κοστούμι, ενώ επίσης φόρεσε και αυτός μια μαύρη μάσκα προσώπου. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Deadpool, επέλεξε να μην βάλει γραβάτα και άφησε το πουκάμισό του ελαφρώς ξεκούμπωτο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα ζευγάρι καφέ μπότες.

 

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κόνι Μεταξά: Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της από Ελένη Φουρέιρα και Λευτέρη Πανταζή. Πόσο ετών έγινε;

Γνωστός ροκ καλλιτέχνης κατηγορείται για αποπλάνηση εξάχρονης