in

Ομορφιά: 10 από τις πιο σέξι και όμορφες γυναίκες στον κόσμο

Η ομορφιά στις μέρες μας έρχεται σε όλα χρώματα και μεγέθη, ενώ μια ευχάριστη εμφάνιση δεν είναι πλέον το παν. Οι κορυφαίες γυναίκες του σήμερα είναι ειλικρινείς, επιτυχημένα μυαλά και μεγιστάνες των επιχειρήσεων, κυριαρχούν στα καθημερινά μας μέσα ενημέρωσης, λανσάρουν τάσεις και αλλάζουν τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Είτε βρίσκονται στην οθόνη, στη σκηνή ή στην πασαρέλα, αυτές οι γυναίκες αλλάζουν το πρόσωπο της κοινωνίας μας. Αυτές είναι λοιπόν οι πιο καυτές γυναίκες στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

1. Emilia Clarke

Η Emilia Clarke τα έχει πραγματικά όλα: ομορφιά, εξυπνάδα και δράκους για κατοικίδια. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσω του Game of Thrones, έγινε μια από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην τηλεόραση, κερδίζοντας 3,54 εκατομμύρια AU$$ ανά επεισόδιο. Ενώ έχει κερδίσει πολλές κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη των «πιο σέξι εν ζωή γυναικών», είναι επίσης γνωστή υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών και της ισότητας των φύλων.

Διαφήμιση

2. Margot Robbie

Αυτή η Αυστραλιανή καλλονή είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο ελκυστικές –και ταλαντούχες– γυναίκες στην υποκριτική. Από τότε που πήρε το καστ από τον Μάρτιν Σκορσέζε για το The Wolf of Wallstreet, έχει γίνει μια από τις πιο καυτές ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

3. Jourdan Dunn

Από τότε που ανακαλύφθηκε σε ένα Primark στο Λονδίνο πριν από αρκετά χρόνια, η Jourdan Dunn έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του κλάδου, περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες σαν να ήταν στους δρόμους της πόλης της. Ήταν επίσης το πρώτο Βρετανο-αφρικανό μοντέλο που εμφανίστηκε ποτέ στην κατάταξη των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του Forbes.

4. Angelababy

Η Angela Yeung Wing, η οποία είναι περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Angelababy, είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο. Εκτός από επενδύσεις σε αρκετές επιχειρήσεις, το μοντέλο/ηθοποιός έχει δημιουργήσει επίσης ένα ταμείο venture capital, την AB Capital. Είναι επίσης ένα από τα νεότερα άτομα που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα Hurun Philanthropy.

5. Emily Ratajkowski

Το 2013, η Emily Ratajkowski έδειξε το υπέροχο σώμα της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” και ο κόσμος ξετρελάθηκε. Έκτοτε, το αμερικανό μοντέλο/ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες επιδείξεις πασαρέλας και εξώφυλλα περιοδικών. Πρόσφατα αποκάλυψε την επιχειρηματική της πλευρά, λανσάροντας ένα brand μαγιό. Η 26χρονη είναι επίσης συνήγορος για θέματα υγείας των γυναικών και εκπρόσωπος του Planned Parenthood.

6. Ashley Graham

Η Ashley Graham δεν είναι μόνο πανέμορφη, αλλά κρύβει και ένα εντυπωσιακό επιχειρηματικό πνεύμα. Αναμφισβήτητα το πιο hot μοντέλο με καμπύλες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει μετατρέψει το όνομά της σε επιτυχημένο brand. Πριν από καιρό σχεδίασε μια συλλογή εσωρούχων για την καναδική εταιρεία Addition Elle και λάνσαρε μια σειρά μαγιό για γυναίκες όλων των μεγεθών.

7. Adriana Lima

Η Adriana Lima είναι μια από εκείνες τις διαχρονικές καλλονές που απλά γίνονται καλύτερες με την ηλικία. Από τότε που περπατούσε στην πασαρέλα για τη Victoria’s Secret για πρώτη φορά το 1999, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα περιοδικά καθώς και σε καμπάνιες μόδας και ομορφιάς. To τηλεοπτικό της ντεμπούτο έκανε ως παρουσιάστρια της εκπομπής Lifetime American Beauty Star.

8. Jasmine Tookes

Γεννημένη στο Huntington Beach της Καλιφόρνια, η Jasmin Tookes είναι μια πραγματική καλλονή. Αφού εντάχθηκε στις τάξεις των αγγέλων της Victoria’s Secret το 2015, έγινε το τρίτο μαύρο μοντέλο που φόρεσε ποτέ το Fantasy Bra το 2016.

9. Gal Gadot

Από τότε που η Wonder Woman βγήκε στους κινηματογράφους, η Gal Gadot τράβηξε την προσοχή μας. Εκτός από πρώην Μις Ισραήλ, αυτή η πραγματική υπεργυναίκα υπηρέτησε επίσης δύο χρόνια ως στρατιώτης στις Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ.

10. Priyanka Chopra

Είτε είστε λάτρης του Bollywood είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείτε ότι η Priyanka Chopra είναι μια απίστευτη σταρ. Η ινδή καλλονή έχει ήδη γυρίσει περισσότερες από εξήντα ταινίες και το ταλέντο της έχει κάνει τόσο το Χόλιγουντ όσο και τη βιομηχανία της μόδας να το σημειώσουν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Καλημέρα καλησπέρα στους Followers με μίνι μέχρι τον αφαλό. Την είδες πάλι σήμερα;

Chiara Ferragni: Οι πλεκτές ζακέτες που φοράει το απόλυτο it-girl την Άνοιξη