in , ,

Shopping list: Τα νέα casual looks που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrity

H Αθηνά Οικονομάκου, η Χριστίνα Μπόμπα, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Βίκυ Κάβουρα μας δείχνουν την συνταγή για ένα επιτυχημένο casual look.

Η χώρα μας πλήττεται με έντονες βροχές, χιόνι και κακοκαιρία. Αυτό συνεπάγεται με must-have προσθήκες στα outfits μας, όπως οι γαλότσες, τα ζεστά ρούχα και το αδιάβροχο πανωφόρι, που έρχονται ξανά στην πρώτη γραμμή.

Χριστίνα Μπόμπα

Η influencer πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, με ένα μαύρο puffer jacket και πολύχρωμο printed μαντήλι, το οποίο έδεσε στα μαλλιά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξεις το συγκεκριμένο αξεσουάρ στις εμφανίσεις σου, αφού μπορείς να το φορέσεις στον λαιμό, στους ώμους ή στο κεφάλι.

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου βασίστηκε σε μια πιο athleisure εμφάνιση, επιλέγοντας μαύρο κολάν, ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια. Όμορφο και κλασικό.

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός απολαμβάνει ένα ζεστό ρόφημα στην Αράχοβα, φορώντας πλεκτή ολόσωμη φόρμα, μάλλινη ζακέτα και ένα υπέροχο headband.

Βίκυ Κάβουρα

Η άνεση είναι το κλειδί για τις ημέρες των διακοπών και η Βίκυ Κάβουρα το γνωρίζει καλά. Η ηθοποιός πόζαρε φορώντας ένα σετ μαύρες φόρμες, το οποίο μπορεί να σε συντροφεύει κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ, ανάλογα με τα αξεσουάρ και την υπόδησή σου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ της για το Ροζ Βίντεο. Τι συνέβη τελικά;

Emily in Paris: 3 σειρές που πρέπει να δείτε, αν την αγαπήσατε όσο εμείς