in ,

Cardi B: Τα πολυτελή δώρα που έλαβε για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ήταν 6!

Η 29χρονη ράπερ Cardi B, έλαβε όχι μία, αλλά έξι τσάντες Chanel από τον σύζυγό της, Offset, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το μέλος των Migos, 30 ετών, κινηματογράφησε την Cardi να ξετυλίγει τα πλούσια δώρα της τη Δευτέρα και δημοσίευσε την αντίδρασή της στο Instagram Story του.

Διαφήμιση

«Το πήρα στο Ντουμπάι», είπε ο Offset στην Cardi καθώς άνοιξε το πρώτο κουτί που περιείχε μια  κόκκινη και μαύρη Chanel με παγιέτες.

Η Cardi φάνηκε ακόμη πιο ενθουσιασμένη όταν άνοιξε το τέταρτο κουτί, για να αποκαλύψει μια aqua τσάντα από λουστρίνι, με ασημί στοιχεία, φωνάζοντας, “Από πού το πήρες αυτό;”

Το τελευταίο τσαντάκι ήταν τυλιγμένο μέσα σε ένα κουτί με εκατοντάδες ροδοπέταλα και τριαντάφυλλα, τοποθετημένο δίπλα από την πισίνα τους, η οποία ήταν επίσης γεμάτη με κόκκινα πέταλα. Μέσα, η Cardi βρήκε μια τεράστια μαύρη τσάντα, με χρυσό λουράκι.

Μέσα στην έπαυλή τους, ο Offset δημιούργησε υπέροχα σκηνικά, με ακόμη περισσότερα τριαντάφυλλα, ροδοπέταλα και περίπλοκες συνθέσεις λουλουδιών, καθώς και ένα τεράστιο μενού νόστιμων φαγητών. «Είμαι τόσο χαρούμενη», του είπε η Cardi σε ένα άλλο βίντεο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά το 2017 και χώρισε για λίγο το 2020, καθώς η Cardi απέσυρε τα χαρτιά του διαζυγίου της. Έκτοτε απέκτησαν μαζί δύο παιδιά: την 3χρονη κόρη Kulture και έναν γιο 5 μηνών, το όνομα του οποίου το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποκαλύψει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με φωτογραφία από τον Αύγουστο

Μαρία Σολωμού: Το μήνυμά της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου