in

Τζένη Μπαλατσινού: Για το διαζύγιό με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ξέρουμε εγώ και αυτός. Τα εν οίκω μη εν δήμω

Ήταν 5 Ιουλίου 2014 όταν σπό το Koolnews δημοσιεύθηκε αυτό το κείμενο με τίτλο Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν είμαστε πια ζευγάρι» που σήμανε το τέλος μίας κοινής πορείας ενός ζευγαριού διαρκείας 20 ετών.

Από τότε πέρασαν επτά χρόνια και κανείς από τους δύο πρώην συζύγους, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν αναφέρθηκε στους λόγους και την αιτία του χωρισμού!

Πέτρος και Τζένη ήταν παντρεμένοι για 18 περίπου χρόνια και είκοσι συνολικά μαζί! Καρπός του έρωτα και του γάμου τους είναι τρία παιδιά τα οποία υπεραγαπούν! Η Αμαλία η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος.

Διαφήμιση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του ενώπιος ενωπίω υποδέχτηκε την Τζένη Μπαλατσινού

Φυσικά ο παρουσιαστής στην πορεία της συνέντευξης έφτασε και στο θέμα του διαζυγίου για το οποίο η Τζένη Μπαλατσινού σχολίασε:

«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του.

Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να το λέω. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος.

Από εκεί και πέρα κρατώ μόνο τις καλές στιγμές από τα 20 χρόνια. Τα παιδιά μας συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μια καλή συνεννόηση κι αυτό χρειάζεται δουλειά κι από τους δύο»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δημήτρης Φιντιρίκος: Ο πίνακας που του χαρίσαν παιδάκια που παλεύουν τον καρκίνο

βικυ κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα: Τη γυρίσαμε από πίσω. Χτύπησε τατουάζ και σου δείχνει το καβουράκι της! Προσοχή δαγκώνει