in , , ,

Megan Fox: Φόρεσε το απόλυτο μωβ σύνολο

Το Σάββατο, η Megan Fox συναντήθηκε με τον αρραβωνιαστικό της, Machine Gun Kelly, στο Super Bowl Music Fest στο Λος Άντζελες.

Για το ραντεβού τους, έκανε μια total purple εμφάνιση, η οποία περιλάμβανε ένα δερμάτινο τοπ και ασορτί ψηλόμεσο παντελόνι. Το ντύσιμό της από μόνο του ήταν ανατρεπτικό, αλλά προσθέτοντας μια κομψή τσάντα στο σύνολο, απέσπασε την προσοχή από το μωβ σετ της.

Διαφήμιση

Σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στα παρασκήνια στο Staples Center, η Μέγκαν πόζαρε με το δερμάτινο outfit της, ενώ κρατούσε μια τσάντα με σχέδιο ζέβρας, σε ανάγλυφο ύφασμα, κάτω από το μπράτσο της. Πολυεπίπεδα κολιέ και ένα ζευγάρι ασημί γόβες έδωσαν τις τελευταίες πινελιές στο look. Τα μακριά σκούρα μαλλιά της Μέγκαν έπεφταν στην πλάτη της, με χαλαρούς κυματισμούς.

“I thought you couldn’t make a hoe into a housewife?🤷🏻‍♀️💜”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία περιλάμβανε επίσης ένα στιγμιότυπο της Μέγκαν και του MGK μαζί.

Η Fox ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι ο αρραβωνιαστικός της έχει επηρεάσει την αίσθηση του στυλ της. «Όντας μαζί του, προφανώς, είναι ελαφρώς εκκεντρικός στον τρόπο που ντύνεται  και αυτό με βοήθησε στο να εκφράζομαι περισσότερο», είπε στο ρεπορτάζ, προσθέτοντας ότι ο MGK τη σύστησε στην στιλίστριά της, Maeve Reilly.

«Θέλει να με ντύνει όπως νιώθω», λέει η Μέγκαν για τη Μέιβ. “Προφανώς, αν δείτε μερικά από τα ρούχα που μου έβαλε, θα δείτε ότι κλίνουμε σε αυτό. Αυτό είναι το διασκεδαστικό, γιατί ποτέ δεν ένιωσα ότι ευθυγραμμίζεται το στιλ με την προσωπικότητά μου στο παρελθόν.”

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Josephine: Mε ολόσωμη φόρμα, τραγουδά on stage και εντυπωσιάζει – Δείτε βίντεο

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με φωτογραφία από τον Αύγουστο