in

Ατελείωτη ομορφιά με φόντο το χιονισμένο τοπίο: Η κραυγή των λύκων στα πρώτα χιόνια και το εντυπωσιακό βίντεο από τον «Αρκτούρο»

Λύκοι: Δείτε τους τρεις λύκους στο αλπικό τοπίο

Διαφήμιση

Ο Αρκτούρος δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο με λύκους. Η περιβαλλοντική οργάνωση με αφορμή τα πρώτα χιόνια που έπεσαν, απαθανάτισε τα τρία εντυπωσιακά ζώα με φόντο το απέραντο λευκό.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, το οποίο δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς τραβήχτηκε, αποτυπώνονται τρεις λύκοι μέσα σε ένα λευκό τοπίο στο δάσος να κάνουν τη χαρακτηριστική κραυγή τους. Στη λεζάντα του βίντεο η οργάνωση γράφει: «Όταν επιτέλους πέφτει το πρώτο χιόνι».

Στην ανάρτηση ο «Αρκτούρος» δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα τρία άγρια ζώα, ωστόσο οι ήχοι που βγάζουν οι λύκοι μέσα στα χιόνια είναι ομολογουμένως εντυπωσιακοί.

Ατελείωτη ομορφιά με φόντο το χιονισμένο τοπίο: Η κραυγή των λύκων στα πρώτα χιόνια και το εντυπωσιακό βίντεο από τον «Αρκτούρο»

Δείτε το βίντεο με τους τρεις λύκους

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARCTUROS (@arcturosngo)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: Ο Γαμπρος κ η Νυφη ηταν λίγο ΤΟΥΜΠΑΝΑ. Ανεβηκαν σε γεφυρα για selfie φωτογραφία και τοτε… Τρελό γέλιο

Η Ειρήνη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε έμμεσα την επιστροφή της στο Survivor και επικράτησε πανικός στα Social Media