in

Στάθης Σχίζας: Ο νικητής του Survivor ξεπερνά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με λουλουδοπόλεμο στη Λένα Ζευγαρά

Μετά το χωρισμό του από την influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας, νικητής του Survivor, δεν μένει απαρηγόρητος. Ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διασκέδαζε με την παρέα της στον Σάκη Ρουβά, ο Στάθης αποφάσισε να πάει στο Φαντασία live.

Εκεί, ο φρεσκοχωρισμένος επιχειρηματίας έπαιξε λουλουδοπόλεμο με την τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά, μια στιγμή που σίγουρα αποτέλεσε έναν ευχάριστο διασκεδαστικό αποχαυνωτισμό από τις πρόσφατες αλλαγές στην προσωπική του ζωή.

Διαφήμιση

Στην παρέα του βρέθηκε επίσης ο Νίκος Γιάννης, πρώην παίκτης του Survivor, επιβεβαιώνοντας τη στενή σχέση που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Survivor πριν ένα χρόνο

Ο Σχίζας, μέσα από αυτές τις στιγμές, αποδεικνύει ότι, παρά τις δυσκολίες, διαθέτει την ικανότητα να αντλήσει δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσει.

Παρά τις προσωπικές δυσκολίες και τις αλλαγές, η ζωή συνεχίζεται και προσφέρει ατέλειωτες ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες εμπειρίες και ένα βράδυ στα μπουζούκια με καλούς φίλους ανοίγει πάντα το δρόμο για τα καλύτερα που έρχονται.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Από τη λάμψη των Καννών στην ηρεμία του Πόρτο Φίνο

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή πέφτει στα πατώματα χορευει σκύβει και διαλύει το Instagram