in

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή πέφτει στα πατώματα χορευει σκύβει και διαλύει το Instagram

Η Ίριδα Παπουτσή, η γοητευτική χορεύτρια και χορογράφος που έκλεψε τις καρδιές του κοινού μέσω της συμμετοχής της στο “Greece’s Next Top Model”, μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά.

Πρόσφατα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου τη βλέπουμε να χορεύει αισθησιακά, αφήνοντας τους θαυμαστές της άφωνους.

Η Ίριδα, με την εντυπωσιακή σιλουέτα και τη φυσική ομορφιά της, έχει καταφέρει να αποκτήσει μια σημαντική παρουσία στον χώρο του χορού και του μόντελινγκ. Η διαδρομή της στο μόντελινγκ ξεκίνησε με τη Βίκυ Καγιά, η οποία την ανακάλυψε σε ένα μπαρ και της πρότεινε να πάρει μέρος στο ριάλιτι μοντέλων της τηλεόρασης του STAR. Η συμμετοχή της στο GNTM ήταν η αφετηρία για μια επιτυχημένη καριέρα.

Διαφήμιση

Το βίντεο που ανέβασε η Ίριδα στο Instagram είναι αισθησιακό, χορευτικό και απόλυτα θεαματικό. Ο ρυθμός της μουσικής, η ενέργεια και η ένταση της χορογραφίας, καθώς και η φυσική άνεση της Ίριδας, καθιστούν το βίντεο εκρηκτικό.

Οι κινήσεις της είναι ρυθμικές, άψογα συγχρονισμένες με τη μουσική και διαποτισμένες από έναν ιδιαίτερο αισθησιασμό που κάνει τον κάθε θεατή να παρασύρεται στον ρυθμό της.

Το χορευτικό της ταλέντο, η αυθόρμητη ενέργεια και η γοητεία της, αποτελούν την υπογραφή της Ίριδας και είναι αυτό που την καθιστά ξεχωριστή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Στάθης Σχίζας: Ο νικητής του Survivor ξεπερνά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με λουλουδοπόλεμο στη Λένα Ζευγαρά

Δούκισσα Νομικού: Έλαμψε στο γάμο του αδερφού της με την Άννα Πρέλεβιτς