in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Από τη λάμψη των Καννών στην ηρεμία του Πόρτο Φίνο


Το διάσημο supermodel Alessandra Ambrosio, μετά το πέρας των ευρωπαϊκών Όσκαρ, του φεστιβάλ των Καννών, το οποίο συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, πήρε ελικόπτερο και πέταξε για το γραφικό Πόρτο Φίνο της Ιταλίας.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις της στο φεστιβάλ των Καννών, αποτελούσε παγίδα για τους φωτογράφους, με την κάθε εμφάνισή της να μετατρέπεται σε υπέροχο θέαμα. Ωστόσο, μετά την ένταση και τη λάμψη του κόκκινου χαλιού, η Βραζιλιάνα καλλονή προσαρμόστηκε εύκολα στο χαλαρό κλίμα της Ιταλίας.

Στο Πόρτο Φίνο, φορώντας ένα πολύχρωμο σύνολο με τοπ και κοντή φούστα, παρακολούθησε επίδειξη μόδας, απολαμβάνοντας την απλότητα και την κομψότητα της ιταλικής μόδας.

Παρόλο που το γκλαμουρ των Καννών ταιριάζει απόλυτα στην 42χρονη καλλονή, η Ambrosio φαίνεται να απολαμβάνει εξίσου την ηρεμία και την καθημερινότητα του Πόρτο Φίνο. Παρά το γεγονός ότι η ζωή της είναι γεμάτη από λάμψη λατρεύει τις απλές καθημερινές στιγμές!

Διαφήμιση

Είναι αυτή η ικανότητά της να συνδυάζει τον κόσμο της μόδας με την καθημερινότητα που την καθιστούν μοναδική και την έχουν καταστήσει μια πραγματική πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζάιρα Νάρα – Κόπιαρε την Ιρίνα Σάικ χωρίς σουτιέν και διέλυσε τις Κάννες

Στάθης Σχίζας: Ο νικητής του Survivor ξεπερνά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με λουλουδοπόλεμο στη Λένα Ζευγαρά