in

Νύχια: Οι κορυφαίες τάσεις μανικιούρ για την Άνοιξη 2022

Έχουμε ήδη υποδεχτεί τον Μάρτιο – Ανανεώστε να νύχια σας, λέγοντας «ναι» στο χρώμα και τη λάμψη

Καθώς μπαίνουμε στους θερμότερους μήνες, το μανικιούρ μας, όπως και τα ντύσιμό μας, αλλάζει. Τα μανικιούρ για την Άνοιξη του 2022 θέλουν έντονα χρώματα και ακαταμάχητα, παιχνιδιάρικα μοτίβα, ενώ οι τρισδιάστατες υφές και η διακόσμηση με πετρούλες, που άρχισαν να εμφανίζονται τον χειμώνα, πρόκειται να κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα!

Σίγουρα, κάθε Άνοιξη νέες τάσεις έρχονται στη τέχνη των νυχιών, αλλά τη φετινή τα περίτεχνα μανικιούρ θα πρωταγωνιστήσουν. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, για πιο τολμηρά και υπερβολικά νύχια!  Αν θέλετε να μάθετε ποιες αποχρώσεις και σχέδια θα είναι τεράστια τάση αυτή την Άνοιξη, συνεχίστε το διάβασμα.

Διαφήμιση

3D ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Η τεχνική του 3D μανικιούρ «επιβάλλει» πολύτιμους λίθους και πέρλες! Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

MIRROR NAILS

 

 

 

 

Dua Lipa
Kourtney Kardashian

Τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας, με τις Dua Lipa και την Kourtney Kardashian να τα έχουν λατρέψει!  Το ασημί, το μοβ, το ροζ, το χρυσό μεταλλικό χρώμα κάνει τα νύχια να μοιάζουν με καθρέπτη και είναι must για την Άνοιξη, καθώς χαρίζει λάμψη και ζωντάνια.

ELECTRIC BLUE

Αυτή η σεζόν θέλει νύχια που τραβούν την προσοχή, πράγμα που θα καταφέρετε εύκολα με ένα απροσδόκητο έντονο μπλε βερνίκι. Το μπλε ηλεκτρίκ γίνεται το αγαπημένο μας!

ΝΥΧΙΑ «CLEAN GIRL»

Δεν χωρά αμφιβολία ότι τα μακριά, υπερβολικά νύχια θα συνεχίσουν να κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της Άνοιξης. Παρόλα αυτά, τα νύχια «καθαρό κορίτσι» μας χαρίζουν πάντα κομψότητα και ενδείκνυνται για κάθε περίσταση. Το εν λόγω μανικιούρ χαρακτηρίζεται από πιο κοντά νύχια, «χωρίς μακιγιάζ». Βρείτε την nude απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας σας και κάντε το safe αλλά σικάτο μανικιούρ!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Σοκ για αυτά που της είπε ο Kanye West. Πότε ξεκινά το νέο ριάλιτι;

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει πώς θα δημιουργήσουμε το απόλυτο ανοιξιάτικο outfit με μπότες over the knee