in , ,

J2US Τελικός: Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έβαλαν “φωτιά” στο stage με τις ερμηνείες τους!

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έβαλαν “φωτιά” στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης.Στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί στο J2US! Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στον μεγάλο τελικό την απόλυτη Ελληνίδα σταρ σε μια βραδιά που θα συζητιέται για πολύ καιρό…
Oι δύο ερμηνεύτριες για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση επέλεξαν λαμπερά look και έκλεψαν τα βλέμματα τόσο με τις ερμηνείες τους όσο και με τις στιλιστικές τους επιλογές.Η Άννα Βίσση φόρεσε balmain ….και ο παρουσιαστής Νίκος κοκλώνης επέλεξε balmain, ενώ η Δέσποινα Βανδή απαστράπτουσα με Vrettos Vrettakos!.

BALMAIN Blazers
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/CkQi
Λαμπερά look και έκλεψαν τα βλέμματα τόσο με τις ερμηνείες τους όσο και με τις στιλιστικές τους επιλογές που τις έχουν εδώ και χρόνια κατατάξει στις πιο Στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz.


Η Τηλεθέαση στο γυναικείο κοινό έφτασε το 42,7%!Ενώ το j2us έφτασε έκτο trend στο tweeter παγκοσμίως και το βισση στο νούμερο 30!
<
BALMAIN Blazer
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/CkQt
 

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Τέσσερις τροφές θάνατος που πρέπει να βγάλουμε από το διαιτολόγιό μας

Πτήση 411 αεροπλάνο απογειωση

Ολυμπιακή Αεροπορία πτήση 411: Οταν κατα την απογείωση το ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ εξυσε τις πολυκατοικίες στον Αλιμο