in , ,

Γυναίκες: Δεν μπορείτε να Κοιμηθείτε το βράδυ; Σας βρήκαμε την λύση!

Αν είσαι γυναίκα, αν δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, αν συνέχεια έχεις μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια απ’την αϋπνία, τότε μην αγχώνεσαι. Βρήκαμε την καλύτερη λύση για την αϋπνία.Ποια είναι η λύση για την αϋπνία; Όχι δεν είναι το ζεστό ντους πριν πέσεις στο κρεβάτι, ούτε το ζεστό ρόφημα, ούτε το σεξ. Είναι κάτι πολύ απλό και cute: Ο ύπνος με τον σκύλο σου!

Σύμφωνα με τους ερευνητές από το Canisius College in Buffalo, στη Νέα Υόρκη, οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα με τον σκύλο τους παρά με τον σύντροφό τους!
Στην έρευνα συμμετείχαν 962 γυναίκες. Από αυτές το 55% μοιράζονταν το κρεβάτι τους με τον σκύλο τους και το 31% με τη γάτα τους. Παράλληλα, η έρευνα έδειξε πως το 57% των γυναικών μοιράζονταν το κρεβάτι τους με το σύντροφό τους.
Και η καλύτερη λύση στην αϋπνία; Ο ύπνος με τον σκύλο. Γιατί τα σκυλιά είναι λιγότερο πιθανό να ξυπνήσουν τους ιδιοκτήτες τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, συγκριτικά με τους ανθρώπους ή τις γάτες.
Παράλληλα, η έρευνα αποκάλυψε πως τόσο οι γάτες όσο και οι άνθρωποι μπορούν να διακόψουν στον ίδιο βαθμό τον ύπνο μιας γυναίκας και προσφέρουν λιγότερη άνεση και ασφάλεια από τα σκυλιά. Παράλληλα, όσες γυναίκες έχουν σκύλο, όπως αναφέρεται στην έρευνα, κοιμούνται πιο νωρίς και ξυπνάνε πιο νωρίς από εκείνες που έχουν γάτα.
Και αυτό γιατί το να έχεις σκύλο είναι μεγάλη ευθύνη, πρέπει να το πας βόλτα, να το ταΐσεις και έχεις ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα.
Η καλύτερη λύση στην αϋπνία είναι ο σκύλος. Γιατί ο σκύλος φίλε μου, πιάνει τη γωνίτσα του στο κρεβάτι δεν σε ενοχλεί, κοιμάται ανενόχλητος και δεν θα σηκωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Νιώθεις μια ασφάλεια μαζί του και σε ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του Χειμώνα.
Και το καλύτερο; Το πρωί σε ξυπνά με χάδια και φιλιά και κάνει το πρωινό σου ξύπνημα σίγουρα πιο ευχάριστο!
ΠΗΓΗ

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
viral video χωρις χερια και ποδια

Viral Video: Ο Ανδρας χωρις χέρια και πόδια

Γάτα: Πώς η Γάτα σας δείχνει ότι σας Αγαπάει!