in

Φαίη Σκορδά: Μας δείχνει πώς θα είμαστε κομψές με φούστα με σκίσιμο

Εντυπωσιακό κορμί διαθέτει η παρουσιάστρια και ξέρει πώς θα το αναδείξει

Για τις στιλιστικές της επιλογές ξεχωρίζει η Φαίη Σκορδά και στην ψυχαγωγική εκπομπή της, στον ΑNT1, «Το Πρωινό», εμφανίζεται πάντα με υπέροχα outfits.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, όχι μόνο επειδή επικοινωνεί, μέσω της πλατφόρμας, με τους θαυμαστές της, αλλά και επειδή εργάζεται ως μοντέλο κάποιων γνωστών εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, διαφημίζοντας τα προϊόντα τους.

Και το βράδυ της Δευτέρας 21/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.088.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει πιθανότατα σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, φορώντας ένα σικάτο και παράλληλα σέξι ανοιξιάτικο σύνολο.

Διαφήμιση

H μπεζ φούστα με τα κουμπιά και το σκίσιμο αγκαλιάζει τους γοφούς και τη λεπτή μέση της, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά της. Το λευκό, vintage top, με τα φουσκωτά μανίκια, κολακεύει το ντεκολτέ της και αφήνει σε κοινή θέα τους ώμους της, προσδίδοντάς της φινέτσα.

«Καλή εβδομάδα ομορφιές μου 🤍 Μεγάλο φιλί💋» γράφει στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 13.300 likes.

Εντάξτε στην γκαρνταρόμπα σας τουλάχιστον μία maxi, midi ή mini φούστα με σκίσιμο, καθώς αυτή θα αναδείξει τη θηλυκή σας πλευρά. Φοριέται εύκολα από το πρωί, στη δουλειά, μέχρι αργά το βραδύ, σε bar, αρκεί να τη συνδυάσετε με το κατάλληλο top και ζευγάρι παπουτσιών.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Izabel Goulart: ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. Το αγγελάκι της Victoria’s Secret ανυπομονεί να σου δείξει τα κάλλη της στη Μύκονο ξανά

Ναταλία Γερμανού: Με άγρια διάθεση τολμάει το zebra μοτίβο της σεζόν