in ,

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το top δερμάτινο, μπλε σακάκι της άνοιξης και εμείς το θέλουμε

Η παρουσιάστρια του ΑLPHA ξεχωρίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές

Η Κατερίνα Καινούργιου ομορφαίνει τα πρωινά μας με την ψυχαγωγική εκπομπή της «Super Κατερίνα», η οποία προβάλλεται στον ALPHA από Δευτέρα έως Παρασκευή. Την λατρεύουμε για τον αυθορμητισμό της, αλλά και για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η 36χρονη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα αρκετά ενεργή στο Instagram, καθώς πραγματοποιεί διαγωνισμούς, δωρίζοντας σχεδόν καθημερινά στις θαυμάστριές της πανέμορφα outfits.

Διαφήμιση

Tην Πέμπτη 17/2, πραγματοποίησε ένα post με τρεις φωτογραφίες της, ανακοινώνοντας την έναρξη ενός ακόμη διαγωνισμού, παρακινώντας τις χιλιάδες followers της να λάβουν μέρος για να κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από το sense-shop.gr.

Φορά ένα στιλάτο, δερμάτινο, σακάκι σε μία υπέροχη απόχρωση του μπλε, το οποίο δένει στη μέση με ζώνη. Τολμήστε κι εσείς να αφήσετε στην άκρη το μαύρο πανωφόρι και να ενισχύσετε την γκαρνταρόμπα σας με κάποιο άλλο σε πιο ζωηρό χρώμα. Σε περίπου 10 μέρες θα καλωσορίσουμε την άνοιξη και το μπλε αποτελεί ένα από τα top χρώματα της σεζόν!

Επιλέγοντας ψηλοτάκουνες, μαύρες γόβες και μίνι, καρό φούστα, η Κατερίνα Καινούργιου αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το σατέν, μπλε ρουά πουκάμισο, το οποίο κουμπώνει στο μπροστινό μέρος με διακριτικά κουμπιά, είναι ασορτί με το σακάκι και φωτίζει το πρόσωπο της παρουσιάστριας. Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου έχει τονίσει τη μέση της με μία μαύρη ζώνη και έχει δώσει όγκο στα χείλη της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα κατακόκκινο κραγιόν. Επιπλέον στιλ της χαρίζουν τα μαύρα γυαλιά ηλίου και το girly κοκαλάκι με τον μπλε φιόγκο, με το οποίο έχει πιάσει τα ξανθά μαλλιά της σε μία χαμηλή αλογοουρά.

Κατερίνα Καινούργιου, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Lopez: Φόρεσε την τάση που θα αντικαταστήσει τις μίντι φούστες

Έφη Παπαϊωάννου: Διδάσκει πως να ανυψώσετε το κάθε σύνολο