in

Ντανιέλα Τσάβες: Viral βίντεο – Οδηγεί κάμπριο με στενό φόρεμα, ζορίζει τη ζώνη ασφαλείας και δίνει ιδέες στη Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Ντανιέλα Τσάβες είναι μία ινσταγκραμική προσωπικότητα η οποία αξίζει την προσοχή σου. Γεννημένη στη Χιλή, 37 πλέον τον έχει κάνει στη ζωή της τα πάντα.

Έχει ποζάρει για το Playboy, έχει περάσει από τη βίλα του μακαρίτη του Χιου Χέφνερ, έχει κάνει κάποιες αισθησιακές ταινίεςκαι έχει ποζάρει αμέτρητες φορές για ανδρικά περιοδικά!

Τελευταία μέσα από το only fans προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να αγοράσει την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα της Χιλής!

Διαφήμιση

Με τέτοια προσόντα είναι δεδομένο πώς θα τα καταφέρει και μάλιστα σύντομα αφού αν κρίνουμε ότι έχει στο instagram περισσότερα από 19 εκατομμύρια followers φανταζόμαστε ότι και στο ονλυφανς με λίγο παραπάνω δουλίτσα, θα βγουν τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει ιδιοκτήτρια ποδοσφαιρικής ομάδας!

Μάλιστα και η δική μας Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μία από τις φανατικές ακόλουθους της.

Η Τζούλια παίρνει ιδέες από κει και ακολουθεί κατά πόδας τη Νταλιέλα Τσάβες!  Η Daniella Chavez ήταν η πρώτη η οποία ξεκίνησε να προμοτάρει το λογαριασμό της στο ονλυφανς μέσα από το Instagram, δείχνοντας το “τυράκι” για το τι θα δούμε!


Τώρα εσύ που θα δεις την Τσάβες στο koolnews να ζορίζει τη ζώνη ασφαλείας με τα προσόντα της, φορώντας ένα στενό λευκό φόρεμα, ε δεν θες και πολύ να γίνεις συνδρομητής για να δεις το πιο καuτό υλικό.

Δες το viral βίντεο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σούζι ΚΑΙΣ…. Η Miss Bum-Bum Σούζι Κορτέζ μοστράρει την όπισθεν και σε στέλνει για υπογλώσσια

Σπάνιο Video: Όταν η Τατιάνα Πάτιτζ βγήκε στο ciao Ant1 και τη Ρούλα Κορομηλά