in

Βίκυ Κάβουρα: Σε πεντάστερο ξενοδοχείο διαφημίζει μαγιό και το κορμί της αναστατώνει

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η εντυπωσιακή ηθοποιός και επιχειρηματίας

Με το έντονο ταπεραμέντο και το αψεγάδιαστο κορμί της, η Βίκυ Κάβουρα μαγνητίζει αμέσως τα βλέμματα.

Και χθες, Δευτέρα 2/5, η 33χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε τη διάθεση των ανδρών followers της, όταν δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα υπέροχο μπικίνι, σε κυπαρισσί απόχρωση, και είναι σκέτος πειρασμός.

Διαφήμιση

Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, κάνει νάζια στο φωτογραφικό φακό και μοιάζει με top model.

Όπως γνωστοποιεί η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της, τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Θεσσαλονίκη και οι άνδρες διαμένοντες σε αυτό μάλλον θα χάρηκαν ιδιαίτερα… με την παρουσία της.

Η Βίκυ Κάβουρα προχώρησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση με σκοπό να διαφημίσει το σικάτο μαγιό της εταιρείας της, το οποίο φοράει, και σίγουρα το κατάφερε, αφού διαθέτει όλο το πακέτο: Ξανθιά, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, λαμπερή επιδερμίδα, αναλογίες που «κόβουν την ανάσα» και άπειρη θηλυκότητα.

«Καλό μήνα 🌼 May-be amazing 🌼 #happynewmonth Μας εύχομαι χαρές και πολλές βουτιές 💦» σημειώνει στη λεζάντα του post της, θέλοντας να υπενθυμίσει στους περισσότερος από 194.000 ακολούθους της πως το καλοκαίρι έρχεται!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νίνα Άγκνταλ: Η φωτογραφία με το στρινγκ που γέμισε τα επείγοντα για τσεκ-απ. Ουρά τα τεστ κοπώσεως

Βάσω Βιλέγκας: Με σέξι διάθεση, ποζάρει σε νησί και ανεβάζει τη θερμοκρασία