in , ,

Δώρα Κατσικογιάννη: Θα τολμούσες το casual look της;

Οι τάσεις για τη σεζόν του χειμώνα ’21-22 τα είχαν πραγματικά όλα. Είδαμε glamorous looks μέχρι και cozy casual trends, από σέξι κομμάτια μέχρι ρομαντικά prints και σχέδια. Σίγουρα η κάθε μία από εμάς βρήκε εκείνα τα looks που της ταιριάζουν και τα fashion κομμάτια που την εξυπηρετούν και την βολεύουν.

Έτσι και η Δώρα Κατσικογιάννη, η γνωστή μουσικός και infuencer, με πάνω από 54 χιλιάδες ακόλουθους, προτίμησε το casual trend. Πολλάκις έχει γίνει λόγος για το στιλ της, αφού αρκετά looks της έχουν μπει στη λίστα με τα πιο καλοντυμένα athleisure. Η ίδια χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Instagram για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της πάνω στη μόδα, δημιουργώντας αναρτήσεις με πολλά styling tips.

Διαφήμιση

Η τελευταία της casual εμφάνιση στο Instagram, αναφορικά,  είναι ένα παράδειγμα του cozy casual trend. Η ίδια φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο, μαζί με άνιση μαύρη ζακέτα. Από πάνω, επέλεξε ένα σκούρο γκρι παλτό και από κάτω ένα στενό τζιν, με τα αγαπημένα της λευκά αθλητικά παπούτσια. Διάλεξε ένα πολύ κομψό μαύρο κολιέ, με πέρλα, για ολοκληρώσει το σύνολο.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Δώρα είχε κάνει μια εμφάνιση με τα ίδια αθλητικά, όταν πήγε για καφέ με τις φίλες της. Αυτή τη φορά επέλεξε να βάλει χρώμα, με ένα υπέροχο έντονο μπλε παντελόνι και λευκό πουλόβερ, συνδυάζοντάς το με ένα διακριτικό κολιέ με ασορτί μπλε χάντρα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Πως να συνδυάσετε το λευκό ζιβάγκο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραλίες και εστιατόρια της Χαβάης επισκέπτεται το μοντέλο