in

Bella Hadid: Με αέρινο τοπ και απαλλαγμένη από το σουτιέν της, δείχνει την ωραία πλάτη της και ξεσηκώνει το Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το παγκοσμίου φήμης μοντέλο

Στα ύψη ανέβασε τη θερμοκρασία στο Instagram τη Δευτέρα 21/3 η Bella Hadid, όταν δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες της, εκ των οποίων στις δύο εμφανίζεται με ένα λευκό, τολμηρό top και χωρίς σουτιέν.

Απαλλαγμένη από το σουτιέν της και φορώντας ένα υπέροχο, καλοκαιρινό τοπ -το οποίο αποτελεί δημιουργία του 61χρονου σχεδιαστή μόδας John Galliano- και ένα ανοιχτόχρωμο μπλε, φαρδύ τζιν, η 25χρονη Αμερικανίδα fashionista στέκεται μπροστά από έναν τοίχο και, με τη φυσική της ομορφιά, τρελαίνει τους άνδρες θαυμαστές της.

Διαφήμιση

Η Bella Hadid πόζαρε και έχοντας πλάτη στον φωτογραφικό φακό, θέλοντας να δείξει το σχέδιο που έχει το top στο πίσω μέρος. Γονατίζει πάνω στην καρέκλα και η καλοσχηματισμένη πλάτη της δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Στη συνέχεια, το σούπερ μόντελ άλλαξε ρούχα και εμφανίστηκε με ένα πιο βραδινό ντύσιμο.

Το maxi και μεταξωτό φόρεμα τoυ brand Ralph Lauren, σε γλυκό μπλε χρώμα, κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της και της προσδίδει φινέτσα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ντράζεν Πέτροβιτς: Ο Μότσαρτ του μπάσκετ που βιάστηκε να τα ζήσει όλα. Και τα έζησε

Χριστίνα Μπόμπα: Οι γλυκές οικογενειακές στιγμές με τον Σάκη και τις κόρες τους