in

Νίκος Μαστοράκης: Βιασμοί με κάθε λεπτομέρεια. Η τηλεόραση έδωσε αναλυτικές οδηγίες σε επίδοξους βιαστές

Νίκος μαστοράκης

Από τους πιο έμπειρους ανθρώπους του χώρου ο Νίκος Μαστοράκης και ουσιαστικά ο ενορχηστρωτής της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα έχει κάθε λόγο να εκφράζει και να κρίνει αυτά που βλέπει το αγαπημένο του κουτί!

Ανέκαθεν εραστής της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου ο Νίκος Μαστοράκης πλέον μέσα τα social media καθημερινά σχεδόν στηλιτεύει σχολιάζει και εκφράζει δημόσια την άποψή του.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Διαφήμιση

Αναφορικά με το βιασμό της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε ένα Post με μία οπτική που δεν τη βρίσκεις εύκολα σήμερα.

Γράφει ο Νίκος Μαστοράκης

Η αηδειαστικη ρηχοτητα των καναλιων, των επονομαζόμενων και “ιδιωτικων,” χτυπησε κοκκινο χθες, με απανωτες (στις περισσοτερες εκπομπες οπου χωραγε το θεαμα,) και, φυσικα σε δελτια ειδησεων οπου κατελαβε μιση βασανιστικη ωρα το θεμα και επιβεβαιωσε οδυνηρα την ανευθυνοτητα και επιπολαιοτητα των δικτυων αυτων, πρωταθλητων στον ορο sensationalism, αξιων διαδόχων των κατακιτρινων tabloids.

Μιλαω για τη λεπτομερη περιγραφη βιασμου μιας 24χρονης που αφηγηθηκε στο πανελληνιο εκεινες τις αθλιοτητες που διεπραξαν εναντιον της οι φερομενοι ως δραστες.

Και με τη στυγνη εκμεταλλευση εκεινης της αφηγησης, τα αμυαλα καναλια, εφεραν στα σπιτια του μεσου Ελληνα, οσα δεν ηθελε να ξερει αλλα η νοσηρη του περιεργεια τον εσπρωξε να δει μια και δυο και τρεις φορες. Μαζι του, τα ειδαν παιδια και, ακομη πιο ενχοποιητικο, τα ειδαν επιδοξοι βιαστες, που εμαθαν δια της μεθοδου του how not to, τι πρεπει να κανουν για να μη συλληφθουν.

Μια αξιοπιστη τηλεοραση δεν θα παρεδιδε τετοια μαθηματα (τηλε-εκπαιδευση βιαστων) ακομη και αν το θεμα αυτου του βιασμου ειχε διαλευκανθει πληρως. Μια σωφρων τηλεοραση (αυτη που δεν εχουμε) θα ειχε χειριστει την υποθεση με αυτοσυγκρατηση, εναντια στα σαρκοβορα, καννιβαλιστικα της ενστικτα, θα ειχε βαλει στο σπιτι του μεσου Ελληνα με τροπο εκπαιδευτικο, την απειλη τετοιας απεχθους πραξης που κυκλοφορει εκει εξω με ανδρικα πανταλονια. Θα τους ελεγε πώς πρεπει να μεγαλωνουν τα αγορια τους και πώς να μαθαινουν τα κοριτσια τους να προφυλασσονται πριν δοκιμασουν τετοιες πικρες και τραυματικες εμπειριες.

Θα εκανε εκτακτες εκπομπες με πραγματικους ειδικους και οχι τους συνηθεις χαρτινους (απο χαρτι τουαλετας) “δηθεν,” οχι για να διεγειρει κοιμωμενα κρυφα βίτσια, οχι για να κατηγορησει εμμεσα πλην κακοτεχνα το θυμα, οχι για να τρομαξει αλλα για να προφυλαξει στοργικα την ελληνικη οικογενεια απο ενα “δυστυχημα” που περιμενει να συμβει.
Θα μου πειτε “τηλεοραση” και “στοργη” ποτε συνυπηρξαν για να σμιξουν και τωρα;
Και θα εχετε δικιο. Ρητορικη θα ηταν μια τετοια ερωτηση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Alexa Demie: H νέα μούσα της Balenciaga

Μαλλιά: Το Milk Tea είναι το κολακευτικό χρώμα μαλλιών που κυριαρχεί στο Instagram