in

Έλενα Τσαγκρινού: Κορδόνι Κάτω – Τιποτα Πάνω… Τα είδε όλα ο ΝΕΟΣ της σύντροφος Dj Stephan

Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι λέει ο θυμόσοφος λαός σε μία παροιμία και κάτι τέτοιο συμβαίνει για την Έλενα Τσαγκρινού και τον νέο της σύντροφο!

Λίγες μέρες αφότου χώρισε με τον Μάικ η Ελένα Τσαγκρινού κυκλοφορεί με το νέο της φίλο! Μάλιστα προχθές έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση όταν παραβρέθηκε στην απονομή του πλατινένιου δίσκου στη Ζοζεφίν και τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Ένα σύνολο με ανοιχτή πλάτη που φαινόταν το string εσώρουχο που είχε επιλέξει

Διαφήμιση

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο αγαπημένος της έφτασαν μαζί στον χώρο της εκδήλωσης και καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πολύ διακριτικοί, ενώ αποχώρησαν -επίσης- μαζί από τον χώρο.

Οι δυο τους παρότι δεν κρύβονται, δεν θέλουν και να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή και γι’ αυτό η Έλενα Τσαγκρινού, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν έχει βρει νέο ταίρι, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα λέγοντας απλά: «αν το λένε οι φήμες…».

Αυτό με το τούμπανο που λεει ο λαός δλδ!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Θυμάσαι και τον τιμοκατάλογο; Πόσο πάει σήμερα; Πόσο άλλαξαν οι τιμές της από τότε

stefany loca

Viral Video: Άκουγες και εσύ το πουλάκι τσίου; Δες αυτή που το έλεγε τώρα που μεγάλωσε. Stefany Loca