in

Χρήστος Σαντικάι: Απαντά για το ενδεχόμενο γάμου με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Λάουρα Νάργες

Θα φάμε κουφέτα;

Τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της διανύει η Λάουρα Νάργες και τόσο εκείνη όσο και σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα ζήσουν, για πρώτη φορά, τη μαγεία του να είσαι γονιός!

Την Τετάρτη 4/5, λίγο πριν πετάξει για Κύπρο -όπου αυτή την περίοδο πραγματοποιεί lives-, την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Γρηγόρη Μπάκα και ρωτήθηκε φυσικά για τα χαρμόσυνα νέα, που δεν είναι άλλα από την εγκυμοσύνη της όμορφης συντρόφου του και παρουσιάστριας.

Ο νεαρός τραγουδιστής απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το γεγονός ότι εκείνος και η καλή του περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Έδειχνε, όμως, πολύ ευτυχισμένος. Όσον αφορά αν σκοπεύουν να παντρευτούν με την Λάουρα Νάργες, τα άφησε… όλα ανοιχτά!

Διαφήμιση

«Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτά καθόλου. Είναι όλα έκπληξη!» ανέφερε σχετικά με το αν σκέφτονται να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, με τον ρεπόρτερ να επιμένει στην ερώτηση αν θα γίνει γάμος το 2022 ή το 2023. «Δε ξέρω, μπορεί να ερωτευτεί κάποιον άλλον. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» σημείωσε με χιούμορ ο τραγουδιστής, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση για τη Λάουρα Νάργες.

«Όταν περιμένει η γυναίκα της ζωής σου το παιδί σου, δεν λες ότι μπορεί να ερωτευτεί έναν άλλον» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του αποσπάσματος. Λίγο αργότερα, όμως, πρόσθεσε: «Με το καλό!».

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μάνος Δασκαλάκης: Δέχεται ψυχιατρική υποστήριξη – Τι αποκαλύπτει πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον

Νατάσα Καλογρίδη: Η σπαρακτική απώλεια του πατέρα της, η ψυχανάλυση και η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο