in

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σταυροπόδι και ο χορός της ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΑΝ το Instagram. Φωτογραφία και Viral βίντεο


Αν υπάρχει στην Ελληνική σόουμπιζ μία γυναίκα που διαχρονικά έχει τον τίτλο της πιο σέξι και ποθητής σίγουρα αυτή που κερδίζει τον τίτλο είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

DJ και ραδιοφωνική παραγωγός η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει μείνει σε όλους γνωστή για δύο πράγματα. Το δεύτερο είναι η φωνή της.

Αν και ποτέ δεν αγαπούσε ιδιαίτερα τη γυμναστική, ο ξεχωριστός της σωματότυπος που θυμίζει λατινοαμερικάνα και τα σημερινά πρότυπα όπως για παράδειγμα την Kim Kardashian, με τις ζουμερές καμπύλες, της χάρισαν σίγουρα τον τίτλο τις πιο σέξι Ελληνίδας!

Διαφήμιση

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μέχρι το 2001 ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Πολυχρονίου, τον οποίο και ερωτεύτηκε από τη φωνή του όταν αυτός ήταν στο ραδιόφωνο!

Έχει κοσμήσει με τις πόζες της αμέτρητα ανδρικά περιοδικά από το νίτρο, το κλικ, το men, το στάτους το Ρlaybοy και έχει γίνει συνοδοιπόρος σε αμέτρητες αντρικές φαντασιώσεις!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που αριθμεί περισσότερους από 300.000 ακόλουθους. Επίσης λατρεύει να κάνεις stories και να ανεβάζει videos!

Αυτό που αγαπάμε εμείς ως followers στα social και αναγνώστες άρθρων που αναφέρονται στην Μάγκυ Χαραλαμπίδου και να τη βλέπουμε με μαγιό, από πίσω, σταυροπόδι και να το κουνάει!

Σας έχω λίγο από όλα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ριάλιτι τηλεόραση: Παίκτρια της Φάρμας σώθηκε από εγκεφαλικό αλλά εμάς θα μας στείλει μία ώρα αρχύτερα

Κλαούντια Ρομάνι: Τουρλώνει τα σέξι οπίσθιά της και λιάζεται στο Μαϊάμι. Η φωτογραφία μιλάει μόνη της