in

Έλενα Παπαρίζου: Για αυτό τελικά δεν έκανε παγκόσμια καριέρα. Το απάντησε η ίδια

Ελενα παπαριζου τηε voice

Η Έλενα Παπαρίζου έχει μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της, ενώ φυσικά έχει δώσει και τη δική της απάντηση και έχει αναφερθεί και σε αυτούς που την κατηγορούν πως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες για διεθνή καριέρα.
ελενα παπαριζου, elena paparizoy


Πώς ξεπέρασε τη δύσκολη περίοδο της ζωής της:

«Με τη δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου. Το σκεφτόμουν και έλεγα ότι πρέπει να τα βάλω όλα σε ένα κουτάκι και μόνο εγώ να ξέρω που είναι και γυρνάω όποτε θέλω. Δε θέλω πια να μιλάω γι’αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και κάνω ωραία πράγματα».

Διαφήμιση

Για τη διεθνή καριέρα και τις ευκαιρίες που της δόθηκαν:

«Δεν είναι ότι δεν τον κυνηγήσαμε. Είχα δεθεί με άλλα συμβόλαια εδώ και αυτό που λέω συνέχεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου δυσαρεστημένη με την καριέρα μου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Έχω κάνει ωραία τραγούδια εδώ, δεν μετανιώνω. Δεν είναι ότι δεν κάναμε και τίποτα. Γίνανε πράγματα…».

Η σχέση της με την επιτυχία:

«Σίγουρα λίγο στην αρχή με τρόμαξε. Από την άλλη, επειδή κέρδισα με το “My Number One” και φέραμε ομαδικώς τη νίκη στην Ελλάδα υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να είμαι πάντα νούμερο ένα.

Δεν γίνεται πάντα να είσαι νούμερο ένα, εκ των πραγμάτων. Πρέπει να μιλάμε σύμφωνα με την πραγματικότητα. Στην αρχή με φόβιζε το μετά, αλλά είπα ότι έχω δικαίωμα να αποτύχω και σαν καλλιτέχνεις.

Δεν είναι κακό να αποτύχεις. Γιατί αυτό σε βάζει να σκέφτεσαι τα λάθη σου και να τα διορθώσεις. Σε κάνει καλύτερο καμιά φορά».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΜΕΤΟΣ: Νέο Video του Στάθη των Ράδιο Αρβύλα πριν 6 χρόνια. Ξεφτίλιζε πάλι τις γυναίκες

Κατερίνα Στικούδη: Η ερώτηση που την έβγαλε από τα ρούχα της. Τι απαντησε για τα… εξτραδάκια