in , ,

Jennifer Lopez: Φοράει νυφικό στην πρεμιέρα του “Marry Me”

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο, στην πρεμιέρα του «Marry Me», στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Τρίτης.

Το ζευγάρι μοιράστηκε μερικά φιλιά και αγκαλιές στο κόκκινο χαλί, προτού βρεθεί με τους συνεργάτες της Lopez, Maluma και Chloe Coleman, καθώς και με την Kat Coiro και την Elaine Goldsmith-Thomas, που σκηνοθέτησαν και παρήγαγαν το rom-com, αντίστοιχα.

Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα, από τη συλλογή «Love» του Giambattista Valli, τη πρώτη συλλογή νυφικών του οίκου μόδας. Η 52χρονη σούπερ σταρ συνδύασε το μακρυμάνικο φόρεμα με ολόσωμη φούστα, με αστραφτερές γόβες Jimmy Choo, ένα clutch Dolce & Gabbana με κρυστάλλους και κοσμήματα Dior.

Διαφήμιση

Ο Affleck, 49 ετών, φαινόταν υπέροχος με μαύρο παλτό, μπλε παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη Λόπεζ, δίνοντάς της μάλιστα και ένα φιλί στο κεφάλι κάποια στιγμή.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους τον Απρίλιο του 2021, σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου έβγαιναν (και αρραβωνιάστηκαν) στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η J.Lo είπε πρόσφατα ότι είναι «τόσο τυχερή» που ξαναβρέθηκε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της μετά από τόσα χρόνια, αναφέροντας : «Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης το ότι είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία».

Στην ταινία, η Λόπεζ υποδύεται μια ποπ τραγουδίστρια, η οποία παντρεύεται ένα τυχαίο μέλος του κοινού (Owen Wilson) σε μια από τις συναυλίες της, μετά την απογοήτευση από τον αρραβωνιαστικό της (Maluma). Σε αυτή τη σκηνή φοράει ένα εντυπωσιακό νυφικό από το Zuhair Murad Couture.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
κατερινα καινουργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Αφού κατέψυξε τα ωάρια, πάμε για τον άντρα τώρα. Νέο φλερτ για την παρουσιάστρια

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία της από την Γαλλία, το βίντεο από την προπόνησή της και o personal trainer που λατρεύει