in ,

Δανάη Παππά: Τα πουλόβερ της είναι ό,τι πρέπει για να κυκλοφορείτε πάντα με στυλ

Mπορεί η Δανάη Παππά το καλοκαίρι να επιλέγει cool ντυσίματα, με μαγιό, denim shorts και logo T-Shirts, αλλά τον χειμώνα οι εμφανίσεις της είναι λίγο πιο ζεστές. Με λίγα λόγια, όταν η θερμοκρασία πέφτει, η αγαπημένη ηθοποιός επιλέγει ζεστά, φαρδιά και cozy πουλόβερ για τα winter looks της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram έχουν όλα δύο κοινά χαρακτηριστικά: είναι μονόχρωμα και oversized. H καστανή influencer τα συνδυάζει τόσο με φαρδιά παντελόνια όσο και με leggings ή κλασικά denim παντελόνια. Επίσης, αγαπάει τα ζιβάγκο αλλά και τα πουλόβερ με φερμουάρ που παραπέμπουν στα 90s.

Διαφήμιση

Το σημαντικό για εσάς, όταν επιλέγετε ένα άνετο και ζεστό ρούχο, είναι να ξέρετε πως πρέπει να ισορροπήσετε το look σας, ώστε να μην είναι απλά casual και αθλητικό. Μπορείτε να φορέσετε τα φαρδιά σας πουλόβερ με δερμάτινο παντελόνι και ψηλοτάκουνα ή με μία εμπριμέ, mini φούστα και μπότες πάνω από το γόνατο, δίνοντας πιο sexy στιλ.

Δείτε λοιπόν πώς φόρεσε τα δικά της η όμορφη Παππά και εμπνευστείτε για τις υπόλοιπες κρύες ημέρες του χειμώνα αλλά και της άνοιξης. Το καλοκαίρι δυστυχώς αρκεί ακόμα, οπότε ας ντυθούμε ζεστά και ας το απολαύσουμε.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Φορώντας μόνο το σουτιέν της, αποπνέει θηλυκότητα και μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα

Ελένη Χατζίδου: Η νόστιμη μακαρονάδα της με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια