in

Κατερίνα Στικούδη: Πως να χάσετε τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης

Φέτος η Κατερίνα Στικούδη έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Εμείς την είδαμε τηλεοπτικά μέσα από το σόου «Just the two of us» από το οποίο έλειψε για μόλις τρεις εκπομπές λόγω της γέννας της. Μέσα σε ένα μικρό διάστημα την έπιασαν οι πόνοι, γέννησε και επέστρεψε πίσω πιο λαμπερή από ποτέ!

Φυσικά, εμείς ποτέ δεν σταματήσαμε να βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη, μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη της, η απίστευτη αυτή γυvαίκα κάνει τους πάντες να παραμιλούν με την παρουσία της. Γυμνασμέvn, αιθέρια και γεμάτη αυτοπεποίθηση είναι μια απίστευτη γυναίκα.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχε κερδίσει 14 κιλά. Συγκεκριμένα πρόσφατα ανέφερε: «Είχα βάλει 14 κιλά και όταν ζυγίστηκα είχα χάσει μόλις τα 12. Έρχεται ένα πλάσμα που ανατρέπει όλα τα δεδομένα της ζωής σου, σε τρελαίνει και σου δίνει τόση χαρά. Δε μπορούμε να στεναχωριόμαστε για την ζυγαριά».

Πως όμως έχασε τόσο γρήγορα τα κιλά της; Η απάντηση έρχεται στους υδατάνθρακες. Αποφεύγει να τρώει υδατάνθρακες, όπως και τα τηγανιτά, τα γλυκά, τα γαλακτομικά και το ψωμί. Τρώει πολύ πρωτεΐνη, μπόλικα φρούτα και λίγους ξηρούς καρπούς, ενώ πίνει 3 λίτρα νερό την ημέρα.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γυναίκες επαγγελματίες στον κλάδο των ελαστικών

Molly-Mae Hague: Η 22χρονη, Αγγλίδα influencer που κολάζει το Instagram