in ,

Ariana Grande: Εμπνεύστηκε από το εικονικό στιλ της Rihanna

Η Ariana Grande και η Rihanna έχουν ξεκάθαρα κάποια κοινά πράγματα: Είναι απίστευτα ταλαντούχες γυναίκες που ακολουθούν το δικό τους ρυθμό και αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που τις αγαπάμε. Μόλις μάθαμε όμως ότι έχουν και ένα άλλο κοινό: Και οι δύο φαίνονται ενθουσιώδεις για τα ροζ παλτό και τα γούνινα mules αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα τα χρειαζόμαστε και εμείς!

Είναι δύσκολο να ξεχάσουμε τη στιγμή που η Rihanna φόρεσε το vintage φουσκωτό της Chanel παλτό. Πιο πρόσφατα, φόρεσε γούνινες γόβες Saint Laurent για μια βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη. Έτσι, τη στιγμή που η Grande εντοπίστηκε με ροζ φουσκωτό παλτό και γούνινες γόβες, πηγαίνοντας στο Wicked στο Broadway, σκεφτήκαμε αμέσως τη Rihanna. Και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή η φόρμουλα ντυσίματος μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας τάσης.

Διαφήμιση

Η πλήρης εμφάνιση της Grande αποτελούνταν από ένα ροζ μπουστάκι Lanvin, ένα παλτό Balenciaga με ζώνη, μια ροζ σατέν τσάντα Alexander Wang, ένα ελαφρύ τζιν παντελόνι και γούνινα mules Saint Laurent, όπως ακριβώς της Rihanna. Και φυσικά, τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω στην υπογεγραμμένη αλογοουρά της.

Αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το ντύσιμο της Grande χωρίς να αναφέρουμε το προφανές: η εμπνευσμένη από τη Rihanna εμφάνιση της τραγουδίστριας είναι ειλικρινά το τέλειο outfit. Είναι διασκεδαστικό και κομψό, αλλά όχι υπερβολικό, αυτό ακριβώς που αγαπάμε σε ένα νυχτερινό σύνολο. Το ροζ puffer προσθέτει παιχνιδιάρικη ζεστασιά, ενώ οι γόβες που ξεπροβάλλουν κάτω από το τζιν της προσθέτουν εντυπωσιακή υφή στο σύνολο. Διαλέξτε μόνο ένα κομμάτι ή συνδυάστε τα, όπως η Rihanna και η Grande, για μια μαξιμαλιστική εμφάνιση που θα προσελκύει ατελείωτα κομπλιμέντα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Lopez: Το μυστικό της για πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το δημόσιο μήνυμά της για τα κυνοκομεία-κολαστήρια της χώρας μας