in

Τόνια Σωτηροπούλου: Το απόλυτο total black σύνολο για κάθε ώρα της ημέρας

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, ενώ οι στιλιστικές της επιλογές δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η 34χρονη καλλιτέχνιδα, σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια, μας γοήτευσε, δημοσιεύοντας μία υπέροχη εμφάνιση, στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου, με φόντο την Ακρόπολη.

Διαφήμιση

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Σωτηροπούλου φοράει ένα φαρδύ μαύρο πουλόβερ και ένα υπέροχο μαύρο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look με μαύρα μποτάκια και nude μακιγιάζ, χωρίς να έχει προτιμήσει ιδιαίτερα αξεσουάρ. Η εντυπωσιακή αυτή εμφάνιση θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το γραφείο μέχρι και την απογευματινή σου έξοδο.

Λίγο καιρό νωρίτερα, η ηθοποιός είχε κάνει άλλη μια σκούρα εμφάνιση, μπροστά στο υπέροχο φόντο της Ακρόπολης. Συγκεκριμένα, είχε προτιμήσει ένα μαύρο μίνι βελουτέ φόρεμα, με μακριά μανίκια, πάνω από ένα λευκό πουκάμισο. Συνδύασε το φόρεμα με ένα διάφανο καλτσόν, με πουά καρδούλες και μαύρα μποτάκια. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα γκρι μπερέ και έντονο κόκκινο κραγιόν, δίνοντας λίγο χρώμα και ένταση στην εμφάνιση.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή πήγε σε πάρτυ ΜΟΝΟ με το μαγιό της και ΤΑΚΟΥΝΙΑ. Σάλεψαν ΟΛΟΙ

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που κάνει δυναμικό comeback