in

Μίνα Αρναούτη: Μπαλκονάρες ΔΙΠΑΤΕΣ. Άρπαξε λίγο στο φούσκωμα βέβαια. Πάρε μάτι χείλη και ΤΣΙΤΟΣ

Η Μίνα Αρναούτη έγινε ευρέως γνωστή από ένα τραγικό συμβάν! Ήταν συνοδηγός στο μοιραίο αυτοκίνητο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης!

Πολλοί έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι ήταν αυτή η οποία οδηγούσε το τζιπ του αγαπημένου τραγουδιστή, κάτι βέβαια του ουδέποτε αποδείχθηκε!

Διαφήμιση

Από τη μία υπήρξε ο πόνος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη που έχασε το παιδί της και σίγουρα θα ήθελε να διερευνήσει κάθε λεπτομέρεια του τροχαίου δυστυχήματος από την άλλη υπήρχαν ευρήματα μαρτυρίες και στοιχεία από τα οποία βεβαιώνεται ότι στη θέση του οδηγού καθόταν ο Παντελίδης!

Η Μίνα Αρναούτη μετά το τροχαίο δυστύχημα χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετές ημέρες στον Ευαγγελισμό και να πραγματοποιήσει πολλά χειρουργεία!

Ακόμα και αν τα σημάδια στο σώμα σιγά-σιγά εξαλείφθηκαν ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα της όσον αφορά την επαγγελματική της σταδιοδρομία! Η περιπέτεια αυτή σίγουρα αποτέλεσε τροχοπέδη για τη νεαρή δημοσιογράφο!

Εδώ και περίπου ένα χρόνο όμως είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και οπτικά δείχνει να έαφήνει πίσω της οριστικά το συμβάν που σημάδεψε τη ζωή της για πάντα!

Η γnωριμία με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη από τη Μυτιλήνη πού κατάγεται ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της στη δημοσιογραφία αλλά και την παρουσίαση στη τηλεόραση!
Ταυτόχρονα εργάστηκε σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής στην υποδοχή και στο μπαρ ενώ σε επώνυμο πολύ γνωστό μπαρ στην Ίο που είχε εργαστεί καλοκαίρι γνώρισε και την Φρόσω Κυριάκου την άλλη κοπέλα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο τη μοιραία νύχτα!

Η γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη έγινε στα μαγαζιά της παραλιακής και κάπως έτσι ξεκίνησε μία φιλία τουλάχιστον στην αρχή!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες από την εποχή με τον Παντελή Παντελίδη αρκετά άλλαξαν στην εμφάνισή της!

Βέβαια με τα φίλτρα στο instagram ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτό που βλέπεις είναι πραγματικότητα ή το αποτέλεσμα ενός φίλτρου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Είσαι έγκυος; Κάνε το τεστ εγκυμοσύνης με μαγειρική σόδα

Μάρκος Σεφερλής: Του πετάχτηκαν τα μάτια με τις νέες φωτογραφίες που ανεβασε η Έλενα Τσαβαλιά