in

Νύχια: Η Chiara Ferragni υιοθετεί το μανικιούρ χαμαιλέοντας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η influencer, με περισσότερους από 26 εκατομμύρια ακόλουθους, Chiara Ferragni, δεν σταματάει να μοιράζεται την εμφάνισή της και την ρουτίνα ομορφιάς της, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ήταν το νέο της μανικιούρ που μας τράβηξε τα βλέμματα. Η ιδιαιτερότητά του; Το βερνίκι νυχιών αλλάζει χρώμα, ανάλογα με τη θερμοκρασία.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της, η Ιταλίδα κάνει μια μικρή επίδειξη αυτού του καταπληκτικού βερνικιού. Πρώτα το βερνίκι έχει μια εξαιρετικά έντονη ροζ απόχρωση (ιδανική για την ερχόμενη άνοιξη) η οποία, αμέσως μετά το πέρασμα κάτω από το νερό, γίνεται πορτοκαλοκόκκινη.

Διαφήμιση

Η ίδια γράφει στη λεζάντα του βίντεο: «τα νύχια μου αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία των χεριών μου. Στο βίντεο, πηγαίνουν από το ροζ (ζεστά χέρια) στο πορτοκαλί (κρύα χέρια).»

Στις φωτογραφίες που ανέβασε, η Chiara Ferragni μας δείχνει και τα εσώρουχα που προτείνει για την ημέρα του Βαλεντίνου. Ποζάρει φορώντας sexy κόκκινα εσώρουχα και κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή «Chiaraferragni brand». Σε μια άλλη ανάρτησή της, η sexy μαμά επιλέγει μαύρο lingerie set από τη συλλογή της Intimissimi.

Αν λοιπόν δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι θα φορέσετε για να γιορτάσετε την ημέρα, η Ferragni σας δίνει επιλογές, για το μανικιούρ και τα εσώρουχά σας.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γνωστός ροκ καλλιτέχνης κατηγορείται για αποπλάνηση εξάχρονης

Rita Ora: Χάζεψε κόσμο. Mε εξώπλατο τοπ και διάθεση στα ύψη, έλαμπε σε πάρτι στη Καλιφόρνια