in

Πατρίθια Λόπες ντι λα Τσέρντα: Έφαγε λίγο το Πάσχα,τσίμπησε λίγο στην περιφέρεια αλλά πλασάρει σωστά

Πάσχα των Καθολικών σήμερα και μπορεί να μην τρώνε τα αρνιά και τα κοντοσούβλια πού που θα φάμε εμείς οι ορθόδοξοι σε μία εβδομάδα, αλλά δεν κάνουν όμως και τη νηστεία 50 σχεδόν ημερών που κάνουμε εμείς! Ως εκ τούτου τρώνε αβέρτα!

Τα αποτελέσματα συνήθως το βόριο ημισφαίριο τα βλέπει αρχές Απρίλη όπου και τρέχει να γράφει στα γυμναστήρια για να βγει το Μάιο και τον Ιούνιο στις παραλίες. Η Πατρίθια Λόπες δεν ενδιαφέρεται και πολύ για όλα αυτά, αφού στο only fans οι followers μπαίνουν για να δουν ακριβώς αυτά τα προσόντα που διαθέτει

Δεν είναι από αυτά τα οπίσθια που θα βγάλεις τα τρομερά επιφωνήματα. Αλλά η Patty Lopez έχει ένα αξιοσέβαστο προσόν και το πλασάρει σωστά.

Διαφήμιση

Στο Instagram θα βρεις μια πληθώρα από οπίσθια που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ και σε άγνωστα λημέρια.
Η Kim Kardashian, η Khloe, η Nicki Minaj, είναι διάσημες κυρίως για την πίσω κίνηση τους. Γι΄αυτό όταν ακούς για εντυπωσιακά οπίσθια κρατάς πάντα μικρό καλάθι. Περιμένεις να δεις και μετά κρίνεις. Δεν είναι όμως όλες οι περιπτώσεις έτσι.

Η Patty Lopez για παράδειγμα σε βγάζει από την αμφιβολία σε χρόνο dt.

Και ο λόγος που το καταφέρνει είναι για διαφέρει από τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Δεν θα δεις κάτι που σου βάζει την ιδέα ότι μπορεί να είναι ψεύτικο. Το βλέπεις και ξέρεις ότι είναι αληθινό. Έχει ένα εκτόπισμα, έχει μήκος, πλάτος, όλα σε συνθήκες φυσιολογικά εντυπωσιακές.

Η Patty Lopez είναι από την Κεντρική Αμερική, από το Μεξικό συγκεκριμένα, αγαπάει το ποδόσφαιρο, αγαπάει τα ταξίδια και διαθέτει μια περιφέρεια που δεν της φαίνεται, αλλά σε στιγματίζει. Ιδίως όταν φοράει μακριά, κολλητά φορέματα που την τονίζουν περισσότερο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
κατερίνα καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου δεν θα πει μόνο πλαστικές, θα πει και… το μόνο σημείο που δεν έχει πειράξει

Λουκανόπιτα ή Λουκανικόπιτα; Μπριζόλα ή μπριτζόλα; Τα λεκτικά διλήμματα που μας βασάνισαν πολύ