in

Ιρίνα Σέικ: Έβαλε ξενέρωτα εσώpoυχα αλλά μας πέταξε τα μάτια έξω

Κάποιες γυναίκες πραγματικά μας βγάζουν από τα ρούχα μας. Βγάζουν τα δικά τους ρούχα και μας βγάζουν κι εμάς από τα δικά μας. Κι όταν λέμε εμάς εννοούμε πρωτίστως τις άλλες γυναίκες που δικαίως τις ζηλεύουν, αλλά και τους άντρες που μεταξύ θαυμασμού και αποχαύνωσης αναρωτιούνται το πως.

Πώς γίνεται η Ιρίνα Σέικ να είναι τόσο όμορφη που οτιδήποτε αντισεξouαλικό και μη ωραίο, να γίνεται καuτό αν βρίσκεται κοντά της; Η Ιρίνα Σέικ φωτογραφίζεται με τα εσώpouχα της LA Clover, για την κολεξιόν του φθινοπώρου και δημιουργεί την έντονη αυτή απορία που αναφέραμε παραπάνω.

Μεταξύ των εσωpouχων που δοκιμάζει, άλλα είναι φτιαγμένα ώστε να αναδείξουν τα σέξι στοιχεία μιας γυναίκας, οπότε πάνω στην Ιρίνα φτάνουν στην αποθέωση τους, και άλλα είναι πολύ σεμνά, σχεδόν ξενέρωτα, και απαιτείται κάτι πάρα πολύ καλό για να τα δει ένας άντρας με άλλο μάτι.

Διαφήμιση

Αυτό το κάτι πάρα πολύ καλό είναι η Ιρίνα Σέικ, που κάνει τα ξενέρωτα εσώpouχα να μοιάζουν τόσο καυτά πάνω της.

Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, στη σημερινή εποχή το σέξι δεν είναι να τα έχεις όλα στο πιάτο, αλλά η γυναίκα να κρύβει τόσο όσο. Και η Ιρίνα το πετυχαίνει για πλάκα. Σατέν, κόκκινα, μπλε, κopμάκια, κομπινεζόν, δεν υπάρχει είδος εσωpoύχου που να μην ζει την πλήρωση του πάνω στο κορμί της Ιρίνα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μπέτυ Mαγγίρα: Η φωτογραφία με σέξι δερμάτινο φόρεμα μας αποκαλύπτει τις πίσω χάρες της

GNTM Βάσω Βιλέγκας: Θα αλληθωρίσει και ο δεξιός ψάλτης αν πάει στο γάμο με αυτό το νυφικό