in

Βίκυ Κουλιανού και γάμος: Γιατί τελικά δεν παντρευτηκε ποτέ; Διάβασε τι απαντά η ίδια

Στη δεκαετία του ’90 ήταν το απόλυτο κορμί της πασαρέλας. Ήταν από τις γυναίκες που τις έβλεπες και σκεφτόσουν «αυτή να δεις που πρέπει να έχει και μυαλό». Και στην περίπτωση της δεν έκανες λάθος.

Η Βίκυ Κουλιανού εδώ και αρκετά χρόνια έχει κάνει βήματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνει τη ζωή της με άλλες επαγγελματικές ασχολίες, αν και πρόσφατα συμμετείχε στο GNTM

Διαφήμιση

Σήμερα έχει πιάσει αισίως τα 54 και το κορμί που κάποτε προκαλούσε ίλιγγο με το μάκρος και τη δύναμη του, καταφέρνει και έχει ακόμα και τώρα την ίδια επίδραση.
Η Βίκυ Κουλιανού τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες με χειμωνιάτικα ρούχα όνομα και αυτά δεν είναι να κρύψουν τις τέλειες αναλογίες της

Σε συνέντευξή της η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας και αν θα την ενδιέφερεποτέ η δημιουργία οικογένειας.

«Δεν το απέρριψε ποτά, αλλά και δεν τρελαινόταν να κάνει οικογένεια και να παντρευτει. Αυτά είναι θέμα τύχης και timing. Εννοώ το να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θα ταιριάξεις» δήλωσε η Κουλιανού.

Οσο για τον άνδρα που αναζητά, αποκαλύπτει: «Θέλω να έχω χημεία μαζί του στα πάντα. Από το να βγούμε να διασκεδάσουμε μέχρι να κοιμηθούμε αγκαλιά. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας ταιριάζουν, απλώς πρέπει να τους συναντήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Δεν είναι εύκολο, ούτε απλό. Αλλά όταν συμβεί, το καταλαβαίνεις κατευθείαν. Την πρώτη εβδομάδα το καταλαβαίνεις. Το αν ταιριάζεις το βλέπεις πολύ σύντομα».

Όσο για το αν της έχει τύχει κάποιος πιο κοντός από την ίδια, σχολίασε «Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το ύψος. Ήταν όλοι πιο ψηλοί από εμένα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor: Η Μαρία Λάντζα είναι λαϊκή απαίτηση προς τον Aτζούν Iλίτζαλι. Στο ριάλιτι επιβίωσης χθες

Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Το κορμί” γυμνάζεται. Το τουρλώνει κάνει βαθιά καθίσματα και τρελαίνει κόσμο…