in

Κατερίνα Καινούργιου: Τον θέλει πίσω; Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν σηκώνει πάντως ούτε τα τηλέφωνα

Αντικείμενο συζητήσεων και σχολιασμού κυρίως γίνονται οι δημοσιεύσεις της Κατερίνας Καινούργιου τον τελευταίο καιρό μετά το χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο instagram.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει πλέον οριστικά, είναι σχεδόν ένα μήνα σε απόσταση και το τελευταίο διάστημα έχουν σταματήσει οι προσπάθειες επικοινωνίας αφού από κάποιον βρίσκουν τοίχο.

Διαφήμιση

Οι δημοσιεύσεις ωστόσο της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και οι σπόντες που πετάει στην πρωινή εκπομπή του ALpha Σούπερ Κατερίνα αφήνουν μία υποψία ότι προσπαθεί ή θα ήθελε τουλάχιστον να δώσει ακόμα μία ευκαιρία σε αυτή τη σχέση.

Από την άλλη όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός γόνος εφοπλιστικής οικογένειας έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του.

Διάγει μία εξαιρετική επαγγελματική περίοδο που αποφέρει μάλιστα όπως σε όλους όσους ασχολούνται με τα ναυτιλιακά και μεταφορές πολύ μεγάλα κέρδη και έχει ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά!

Το τηλέφωνο πάντως δεν το σηκώνει. Λίγο η δουλειά λίγο επαγγελματικά ταξίδια λίγο ότι έχει αφήσει αυτή τη σχέση οριστικά πίσω, λίγο από όλα μάλλον

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Καψούρα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. 2 σουίτες της έκλεισε για να..

Κατερίνα Στικούδη: Έγινε μανούλα και τη διέγραψε. Η KAYTH φωτογραφία που εξαφάνισε από το instagram