in

Το μεγάλο παζάρι: Η Λίλια Έρμακ που έριξε άκυρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο μας δείχνει τι έχασε

Θυμάσαι “Το Μεγάλο Παζάρι” το γνωστό τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε επί χρόνια ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Mega στην αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης;

Ο παίκτης είχε να κάνει επιλογές ανάμεσα σε κουρτίνες και κουτιά με στόχο να κερδίσει κάποιο δώρο. Αν μπροστά του είχε για παράδειγμα τις κουρτίνες ένα και δύο και διάλεγε την δύο, του έδειχναν πρώτα τι είχε η κουρτίνα 1 με την ατάκα: Ας δούμε πρώτα τι έχασες.
Η Ρωσίδα καλλονή σου δείχνει τι έχασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Λίλια Έρμακ, αν και όπως θα διαπιστώσεις από τις φωτογραφίες της, έχεις πολλούς λόγους να την γνωρίζεις, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής όταν πριν από χρόνια έριξε άκυρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν πρόθυμος να στείλει το αεροπλάνο του για να την φέρει κοντά του για ένα δείπνο!

Διαφήμιση

Η Ρωσίδα καλλονή αρνήθηκε και δημοσιοποίησε και τη συνομιλία. Φαίνεται η Irina Shayk είχε διαδώσει στις φίλες τις Ρωσίδες ότι ο Κριστιάνο δεν είναι το καλό παιδί που θέλει να φαίνεται!

Πλέον είναι μητέρα και σύζυγος αλλά ο λογαριασμός της στο instagram με 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους είναι ακόμα καυτός και είμαστε σίγουροι πως ο Κριστιάνο θα ρίχνει πού και πού κρυφές ματιές. Τα απωθημένα άλλωστε, μένουν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πραγματικά κορμάρα και μπορείς να το διαπιστώσεις με τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Ας δούμε λοιπόν τι έχασε ο CR7

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ούρλιαζαν τα ρούχα της Κιμ Καρντάσιαν: Τσακωθήκαμε με τη μόδα – Φωτογραφία

Στιβ Έργουιν: Έπιανε κροκόδειλους από τα εφτά του και τον σκότωσε ένα σαλάχι. Ο κροκοδειλάκιας