in

Eιρήνη Παπαδοπούλου: Σικάτη στις… Σεϋχέλλες, μαγνήτισε τα βλέμματα

Η διάσημη τραγουδίστρια διαθέτει εντυπωσιακό κορμί, αλλά ξέρει και πώς θα το αναδείξει

Στην Αφρική και συγκεκριμένα στις εξωτικές Σεϋχέλλες βρισκόταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου την προηγούμενη εβδομάδα ή μάλλον, για να είμαι πιο σαφής, αυτό δήλωσε η ίδια μέσω ενός post στο λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, η 36χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε πέντε φωτογραφίες και ένα βίντεο, όπου φορά ένα κομψό, καλοκαιρινό σύνολο σε λαχανί απόχρωση. Στη λεζάντα του post της έγραψε «Εργασία και ευχαρίστηση» και έβαλε ως τοποθεσία της τις Σεϋχέλλες. Προφανώς πήγε στο δημοφιλές νησιωτικό κράτος για επαγγελματικούς λόγους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βρήκε χρόνο για μία βραδινή έξοδο.

Διαφήμιση

Γεμάτη αυτοπεποίθηση, στέκεται όρθια μπροστά από τα καταπράσινα φυτά και το ύφος της προκαλεί. Η midi φούστα αγκαλιάζει τους γλουτούς της και αναδεικνύει τη λεπτή της μέση, ενώ το ασορτί crop top πουκάμισο κολακεύει το μπούστο της.

Με νάζι και χαμόγελο, σηκώνει το δεξί της πόδι και κρατά το τακούνι.

Τα μοβ πέδιλα, τα οποία δένουν με λουράκι στους αστραγάλους της, ταιριάζουν άψογα με το ντύσιμό της και αποθεώνουν τη θηλυκότητά της.

Επιπλέον φινέτσα της προσδίδει η γυαλιστερή τσάντα-φάκελος, ενώ τα καστανά μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη και το στήθος της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο και σε φυσικούς τόνους.

Μοιράστηκε ακόμη με τους περισσότερους από 365.000 followers της ένα σύντομο βίντεο, αποκαλύπτοντας ότι δεν πήγε μόνη στις Σεϋχέλλες. Σε αυτό, βλέπουμε εκείνη και μία φίλη της να βρίσκονται σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο. Οι δύο γυναίκες δείχνουν αρκετά κεφάτες! Βέβαια, κι εμείς, αν βρισκόμασταν εκεί, μες στην καλή χαρά θα είμασταν.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, όπως μαρτυρούν τα χθεσινά InstaStories της, έχει πλέον επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Lopez: Το μαγικό προϊόν για λάμψη και σύσφιξη

Survivor Ελλάδας: Γενέθλια και ΑΝΑΔΡΟΜΗ στα απίστευτα Προσόντα της Φελίσια Τσαλαπάτη Επιστροφή στο ριάλιτι τώρα