in

Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει τι τρώει η κορούλα της που έγινε δέκα μηνών

Ξετρελαμένη με το μωρό της η παρουσιάστρια

Ευτυχισμένη μανούλα είναι η Μαρία Ηλιάκη και δεν το κρύβει!  Η κορούλα της, την οποία έχει αποκτήσει με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη, είναι πλέον δέκα μηνών.

Στέλιος Μανουσάκης – Μαρία Ηλιάκη

Πρωί-πρωί σήμερα, πραγματοποίησε τέσσερα Insta Stories, στα οποία αναφέρεται στο παιδάκι της.

Δημοσίευσε αρχικά το παρακάτω γλυκό βίντεο, όπου το μωράκι της είναι ξαπλωμένο και βλέπουμε το πατουσάκι του.

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, ανάρτησε τρία βίντεο, όπου εξηγεί, γεμάτη χαρά, τι τρώει πλέον η κορούλα της, που έγινε δέκα μηνών, και το διατροφολόγιό της μεγαλώνει.

«Λοιπόν, να σας πω ότι εμείς τώρα, που κλείσαμε και τον δέκατό μας μήνα, η γιατρός μας είπε ότι μπορούμε να φάμε και αλοιφές ξηρών καρπών, φυστικοβούτυρο -που αγαπάμε εμείς πολύ- και αμυγδαλοβούτυρο -που τρελαίνεται η δικιά μου-» τονίζει η 44χρονη δημοσιογράφος.

Αμέσως μετά, συμβουλεύει τις νέες μανούλες να είναι προσεχτικές, όταν δίνουν για πρώτη φορά μία τροφή στο μωρό τους, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παρουσιάσει κάποια τροφική αλλεργία: «Όπως θα σας έχει πει ο γιατρός σας, πάντα σε οτιδήποτε καινούριο δίνουμε στα μωράκια, το τσεκάρουμε σε πολύ μικρή ποσότητα για να δούμε τις αλλεργίες. Θέλει πάρα πολύ προσοχή» υπογραμμίζει.

«Εμείς μια χαρά είμαστε, Δόξα τω Θεώ!» λέει, τέλος, η Μαρία Ηλιάκη, υπονοώντας ότι ο οργανισμός της κορούλας της δέχεται τις νέες τροφές.

Μαρία Ηλιάκη, να σου ζήσει!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Μαλέσκου: 3 υπέροχες αποχρώσεις του ροζ που θα λατρέψετε φόρεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Τηλεόραση

Η πιο Viral φωτογραφία από πόλεμο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και σόκαρε δεν ήταν στην Ουκρανία