in , ,

Αθηνά Οικονομάκου: Το street style για βόλτα στη πόλη

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε πρόσφατα στην Αθήνα με την οικογένειά της από τις φοβερές διακοπές της στη Γαλλία, στην αριστοκρατική Μεζέβ. Ανανεωμένη και με φρέσκια διάθεση, εθεάθη να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της, με μοντέρνο street style, που θέλουμε όλες να αντιγράψουμε.

Διαφήμιση

Η Οικονομάκου δεν φοβάται τους τολμηρούς συνδυασμούς και το αποδεικνύει. Επέλεξε να φορέσει ένα φαρδύ καμηλό παντελόνι, με υφή δέρματος, μαζί με ένα πετρόλ πουκάμισο. Για το κρύο φόρεσε μια υπέροχη λευκή πλεκτή ζακέτα, με bishop μανίκια και ροζ σχέδια.

Παρέα με την καφέ Fendi shopping τσάντα της, προτίμησε τα αθλητικά της παπούτσια της, για να είναι άνετη και ξεκούραστη όσο περπατάει. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, διάλεξε ένα statement κολιέ και χρυσά σκουλαρίκια.

Η infuencer μας είχε δώσει και στο παρελθόν απίθανα street style vibes, αλλά αυτή τη φορά από λίγο πιο μακριά, από το Παρίσι.

Στις διακοπές της η Οικονομάκου, στην μαγική πόλη του φωτός, έκανε μια εμφάνιση σε nude τόνους. Φόρεσε ένα ζεστό μπεζ παλτό, μαζί με καμηλό πλεκτό πουλόβερ, με ψηλό λαιμό και απαλό μπεζ φαρδύ παντελόνι. Στη μέση της φόρεσε μια ζώνη με ασημένια αγκράφα, για να τονίσει τη λεπτή σιλουέτα της και από παπούτσια καφέ oxfords, με ψηλό πάτο. Ένα χρυσό μενταγιόν με σχήμα καρδιάς κρέμεται από το λαιμό της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει με εσώρουχα και αποπνέει θηλυκότητα

Dua Lipa: Με μικροσκοπικό μπικίνι, απόλαυσε ηλιοθεραπεία σε παραλία του Μαϊάμι και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό