in , , , ,

Ariana Grande: Το makeup tutorial που μας άφησε άφωνους

H r.e.m.beauty, η νέα εταιρία μακιγιάζ της Ariana Grande, άνοιξε τις πόρτες της στις 12 Νοεμβρίου. Το brand, που είναι τελείως vegan και cruelty-free, έχει ήδη μαζέψει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι γνωστή για το σήμα κατατεθέν cat-eye της και το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της, ήταν νευρική για το λανσάρισμα μιας νέας εταιρίας ομορφιάς, σε μια ήδη «γεμάτη» αγορά. «Ας ελπίσουμε ότι θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να εκφραστούν με έναν νέο τρόπο και να το μοιραστούν με τον κόσμο», λέει.

Διαφήμιση

Η νέα επιχειρηματίας λοιπόν δημοσίευσε ένα tutorial βίντεο στο Instagram, μέσα στο οποίο δείχνει την ίδια να εφαρμόζει μόνη της το μακιγιάζ της, χρησιμοποιώντας r.e.m. προϊόντα ομορφιάς. Αυτό που ξεκινά ως ένα σούπερ χαριτωμένο μάθημα με την Ariana να εφαρμόζει σκιά ματιών, μας άφησε γρήγορα έκπληκτους.

Η τραγουδίστρια του hit “Thank U, Next”, χρησιμοποιώντας το υγρό eyeliner της, κάνει με τόση ευκολία και ταχύτητα τη πιο αιχμηρή και ίσια γραμμή eyeliner που έχουμε δει ποτέ. Με μία μόνο κίνηση!

Το βίντεο δείχνει επίσης την Αριάνα να εφαρμόζει ψεύτικες βλεφαρίδες, καθώς και μολύβι και κραγιόν στα χείλη της, κάνοντας τα να φαίνονται λαμπερά και ενυδατωμένα.

Φυσικά, τα σχόλια ήταν γεμάτα με επαίνους για το σεμινάριο της Αριάνα, αλλά παρατηρήσαμε γρήγορα ένα κύριο θέμα μεταξύ των σχολίων. Όλοι φυσικά ήταν ενθουσιασμένοι από τις απίστευτες ικανότητες της Ariana με το eyeliner.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Επιλέγει ψηλοτάκουνα για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θέλοντας να εντυπωσιάσει τον σύζυγό της

Μελίνα Ασλανίδου: Στο Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής της Αυστραλίας θα τραγουδήσει τον Μάρτιο