in

Μαλλιά: Τολμήστε τα trendy χτενίσματα της Cassie από το Euphoria

Είτε πρόκειται για το Instagram είτε για το TikTok, οι ροές μας είναι γεμάτες με εικόνες από τη δεύτερη σεζόν του Euphoria. Από εκρηκτικά κλιπ του τελευταίου επεισοδίου μέχρι tutorial για το πώς να κάνετε το μακιγιάζ και τα εμβληματικά χτενίσματα, το Euphoria είναι πραγματικά παντού.

Ένας χαρακτήρας συγκεκριμένα, παρά την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά της, έκανε κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σας δείχνουμε λοιπόν πώς να αναδημιουργήσετε τα καλύτερα χτενίσματα της Cassie.

Bubble ponytail

Διαφήμιση

Από τις πολλές απίστευτες εμφανίσεις που δημιούργησε η κομμώτρια του Euphoria, Kim Kimble, εμείς ξεκινάμε με την αξιολάτρευτη αλογοουρά της Cassie. Αυτή η εμφάνιση είναι τέλεια, επειδή οι bubble πλεξούδες είναι τόσο in αυτή τη στιγμή.

Μίνι πλεξούδες

Η επόμενη εμφάνιση που έχει τραβήξει πολλή προσοχή είναι η σκηνή της Cassie με λουλούδια στο παρασκήνιο, όπου φοράει τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες, με δύο μίνι πλεξούδες στα πλαϊνά του προσώπου.

Απαλά κύματα, μαζί με κλιπς

Για να αναδημιουργήσετε αυτό το αβίαστo χτένισμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά σας, να τα βουρτσίσετε και μετά να βάλετε δύο χαριτωμένα κλιπ σε κάθε πλευρά του προσώπου σας. Χαριτωμένο, ρετρό και εύκολο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Πεθανε ο Τσοβολας

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Alessandra Ambrosio: Σε παραλία της Καραϊβικής με αθλητικό look