in

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το must-have τζιν για την άνοιξη 2022

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» ξεχωρίζει για τις στιλιστικές της επιλογές

Eντυπωσιακό κορμί διαθέτει η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά ξέρει και πώς θα το αναδείξει. Τα outfits, με τα οποία εμφανίζεται στην ψυχαγωγική εκπομπή της στον ALPHA, είναι πάντα μοντέρνα και κομψά.

Ταυτόχρονα, η όμορφη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με υπέροχα σύνολα. Και το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3, τράβηξε, για ακόμη μία φορά, την προσοχή των περισσότερων από 846.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, όπου ποζάρει στο πλατό της εκπομπής της, φορώντας ένα ανοιξιάτικο, στιλάτο σύνολο.

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, στέκεται όρθια και πιάνει με τα χέρια της τη μέση της. Το ψηλόμεσο τζιν, με την ελαφριά καμπάνα και την ασορτί ζώνη, κάνει τα πόδια της να φαίνονται πανύψηλα και αγκαλιάζει τους γοφούς και τη λεπτή μέση της. Έχει συνδυάσει το παντελόνι με ένα φυστικί, μακρυμάνικο crop top, το οποίο κουμπώνει μπροστά από το στήθος της με μικρά, αστραφτερά κουμπιά.

Διαφήμιση

Η 36χρονη παρουσιάστρια έχει αποθεώσει την εμφάνισή της, επιλέγοντας ψηλοτάκουνα, γυαλιστερά πέδιλα.

Λάμψη της χαρίζουν τα κρεμαστά σκουλαρίκια με τα στρας, ενώ τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη και το ντεκολτέ της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες.

To συγκεκριμένο τζιν της Κατερίνας Καινούργιου είναι must-have για την άνοιξη 2022. Χαρίζει άνεση και φινέτσα, ενώ ενδείκνυται τόσο για μία πρωινή βόλτα ή το γραφείο όσο και για ένα ποτό το βράδυ. Φορέστε αυτό ή κάποιο παρόμοιο και μαγνητίστε τα ανδρικά βλέμματα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Victoria Beckham: Έτσι τόλμησε να συνδυάσει το ανοιξιάτικο πορτοκαλί με το μαύρο

Υπέροχο ρόφημα σοκολάτας με μπανάνα – Γιατί η ζωή θέλει καλοπέραση