in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σικάτη σε εστιατόριο του Λονδίνου. Έσκασε η πρόταση γάμου;

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η όμορφη παρουσιάστρια

Ανέμελες στιγμές στην Αγγλία βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το βράδυ της Τρίτης 8/3 μοιράστηκε με τους περισσότερους από 658.000 followers της τρεις φωτογραφίες από την έξοδό της στο λατινοαμερικανικό, πολυτελές εστιατόριο του Λονδίνου Αmazonico London.

Aπόλαυσε το λευκό κρασάκι της και σίγουρα μαγνήτισε τα βλέμματα με το κομψό ντύσιμό της.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα αστραφτερό σύνολο, το οποίο αποτελούταν από παντελόνι και πουκάμισο, ανέδειξε τις άψογες αναλογίες της, χωρίς να προκαλεί. Αποθέωσε τη θηλυκότητά της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ η ιδιαίτερη, μικροσκοπική τσάντα χειρός της προσέδιδε φινέτσα. Επιπλέον λάμψη της χάριζαν τα κουμπωτά σκουλαρίκια με τα στρας και τα δύο διακριτικά κολιέ.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες🌹Να αγαπάτε τους εαυτούς σας, να πιστεύετε στις δυνατότητές σας και να γελάτε με την ψυχή σας!!! 💫» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τις παραπάνω τρεις φωτογραφίες η 34χρονη καλλονή, καθώς χθες, Τρίτη 8/3, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Αν και η παρουσιάστρια του «Κάτι Ξαναψήνεται» δεν έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αποκαλύψει με ποιον έχει πάει στην Αγγλία, πιθανότατα έχει την παρέα του συντρόφου της, του επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Το σίγουρο είναι ότι περνάει υπέροχα, αφού το χαμόγελό της δεν φεύγει από τα χείλη της και η επιδερμίδα της λάμπει!

Όσο για την πρόταση γάμου που όλοι περιμένουμε. ίσως περισσότερο και από την ίδια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μας ενημέρωσε για κάτι τέτοιο ακόμα.

Δεν πιστεύουμε ότι αργεί πάντως

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Μπόμπα: Με indie look, γιορτάζει την ημέρα της Γυναίκας

Η Ντρου Μπάριμορ χωρίς μακιγιάζ! Η φωτογραφία μετά τα γενέθλια και το Video που την καίει. Πόσο τσαπατσούλα πια