in

Scarlett Johansson: Οι δύο εγκυμοσύνες, η μητρότητα και τα αντιφατικά συναισθήματα

«Δέχεσαι τόση πίεση, είναι τρελό» τονίζει η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια

Το πρώτο τους παιδί, τον Cosmo, καλωσόρισαν τον Αύγουστο του 2021 η Scarlett Johansson και ο Colin Jost, και σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η 37χρονη καλλιτέχνιδα εξήγησε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, πώς βίωσε η ίδια την μητρότητα.

Η διάσημη Αμερικανίδα έχει άλλο ένα παιδί, την εξάχρονη Rose Dauriac, με τον πρώην σύζυγό της, τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac.

Διαφήμιση

«Νιώθω ότι πολλά πράγματα έχουν προχωρήσει τα τελευταία πέντε χρόνια όσον αφορά την υποστήριξη των γυναικών, αλλά η εγκυμοσύνη παραμένει κάπως στους σκοτεινούς αιώνες. Δέχεσαι τόση πίεση, είναι τρελό» δήλωσε η καλλονή στο αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair.

«Ήθελα να έχω τα δικά μου συναισθήματα για το σώμα μου που άλλαζε, χωρίς να μου λένε οι άλλοι πώς με έβλεπαν, είτε ήταν θετικό το σχόλιό τους είτε αρνητικό» εξομολογήθηκε.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός υποστήριξε ότι όταν έμεινε έγκυος, συνειδητοποίησε πόση πίεση ασκείται στις έγκυες γυναίκες. «Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παλεύεις με αντιφατικά συναισθήματα» είπε.

Υπογράμμισε, ακόμη, ότι μερικοί από τους πιο στενούς της φίλους δεν καταλάβαιναν πώς αισθανόταν. «Είναι αστείο το πόσα πράγματα σου λένε οι άνθρωποι όταν είσαι έγκυος. Οι ελπίδες τους, οι απόψεις τους, οι επιθυμίες τους βαραίνουν τις έγκυες γυναίκες» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Παρόλο που ήμουν ενθουσιασμένη που ήμουν έγκυος, είχα μερικά άσχημα συναισθήματα και για αυτό δεχόμουν κριτική από τους γύρω μου. Το περιμένεις από τους άντρες, αλλά από τις γυναίκες όχι».

Τέλος, αποκάλυψε ότι μία φίλη της τής έδωσε την υποστήριξη που χρειαζόταν.«Μία φίλη, όταν της είπα ότι ήμουν έγκυος – ήξερε ότι προσπαθούσα να μείνω έγκυος -,  είπε “Ωχ, ωραία, αλλά όχι υπέροχα” και της είπα “Είσαι αληθινός φίλος”».

Colin Jost – Scarlett Johansson

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Άννα Αμανατίδου: Τα καρό top trends της φετινής Άνοιξης

Δολοφονίες στην Ανδραβίδα: Φέρεται να αυτοκτόνησε ο ΔΡΑΣΤΗΣ που σκότωσε την οικογένεια