in , ,

Ηλιάνα Παπαγεώργιου: Ποζάρει με τον μοντέρνο αέρα της Νέας Υόρκης

Χαρίζοντάς μας δύο διαφορετικά looks.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίουπαρουσιάστρια και μοντέλο, είναι πολύ ενεργή στα social media.  Η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, με τους followers της στο Instagram.

Τον τελευταίο καιρό, το μοντέλο βρίσκεται στην Αμερική, ταξιδεύοντας στο Λος Άντζελες και την Χαβάη, ενώ τώρα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Λόγω της πιεστικής της καθημερινότητας, η Παπαγεωργίου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να χαρίσει στον εαυτό της στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Διαφήμιση

Χθες, η καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, με ένα total τζιν σύνολο. Με φόντο τους δρόμους της Νέας Υόρκης, φόρεσε ένα κοντό τζιν τζάκετ, με σούρωμα στην μέση, αναδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της.

Το τζάκετ συνδύασε με ένα χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι και τζιν ψηλοτάκουνες γόβες. Το μαλλί της ήταν άψογο, καθώς η ίδια διαφήμιζε τα προϊόντα της Tresemme, με ένα υπέροχο 90’s blowout.

Παράλληλα, την ίδια μέρα, η Ηλιάνα φωτογραφήθηκε στο Soho, αλλά αυτή τη φορά με τελείως διαφορετικό vibe. Η παρουσιάστρια ποζάρει μπροστά από ένα ανθοπωλείο, με ένα ρομαντικό ροζ σύνολο.

Σε αυτή την εικόνα, η Παπαγεωργίου φοράει ένα hot pink μίντι φόρεμα, με τεράστιο σχίσιμο στο πόδι. Με κομψά ασορτί γάντια και ψηλοτάκουνα παπούτσια, κοιτάζει την κάμερα και μας μαγεύει τελείως.

Πολλές φίλες και συνάδελφοι του μοντέλου έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τις φωτογραφίες της, ενώ δεκάδες ακόλουθοί της εντυπωσιάστηκαν με την ομορφιά και τη λάμψη της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης χαλαρώνει και φωτογραφίζεται

Μελίνα Ασλανίδου: Την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου ξενοκοιμήθηκε – Ποιος ο τυχερός;