in

Μαλλιά: Οι πιο καυτές τάσεις της Άνοιξης 2022 για να αναδείξετε την άγρια πλευρά σας

Τολμήστε και δεν θα χάσετε!

Το 2022 θέλει τα μαλλιά τολμηρά και χωρίς κανόνες. Σύμφωνα με κορυφαίους κομμωτές, αυτή την εποχή τα «επαναστατικά» κουρέματα είναι must, το ίδιο και οι ιδιαίτερες βαφές.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να απελευθερώσετε την άγρια και ανυπάκουη ​​πλευρά σας, είτε θέλετε να αποκτήσετε φλογερά κόκκινα μαλλιά είτε να τολμήστε ένα κοντό κούρεμα, ακούγοντας φυσικά τις συμβουλές του κομμωτή σας.

Αν θέλετε να αλλάξετε το hair look σας, αλλά δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, εδώ θα δείτε μερικά «επαναστατικά» μαλλιά για να εμπνευστείτε. Τολμήστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να πειραματιστείτε!

Διαφήμιση

ΚΟΥΡΕΜΑ «ΧΤΑΠΟΔΙ»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Billie Eilish

Αυτό το ασταθές στιλ, το κούρεμα «χταπόδι», θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αν θέλετε πολύ όγκο στα μαλλιά σας, χωρίς να αφιερώνετε πολύ χρόνο στο styling, τότε αυτό το κούρεμα είναι το ιδανικό για εσάς.

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ «ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ»

Η Αμερικανίδα ράπερ Megan Thee Stallion

Εάν δεν είστε έτοιμη κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, παραμείνετε στιλάτες με μακριά μαλλιά. Τα εξαιρετικά μακριά μαλλιά της «Ραπουνζέλ» δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, αφού αποθεώνουν τη θηλυκότητα.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Avril Lavigne

Οι χοντρές ανταύγειες και τα δίχρωμα μαλλιά από την εποχή του 2000 επανέρχονται δυναμικά. Η Avril Lavigne συνδυάζει το ξανθό πλατινέ με πορτοκαλί ανταύγειες και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Οι οριζόντιες ανταύγειες επιστρέφουν και μάλλον δεν θα τους αντισταθούμε!

ΦΛΟΓΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Κendall Jenner

Εδώ και μήνες το κόκκινο πρωταγωνιστεί και το καστανό… πάει περίπατο. Τρανό παράδειγμα η Kendall Jenner, η οποία έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα για την επίδειξη μόδας 2022 τoυ οίκου Prada.

ΜΑΛΛΙΑ GRAFITTI

Dua Lipa

To τελευταίο διάστημα, τα μαλλιά «γκράφιτι» έχουν αποκτήσει δυναμική. Χαρίζουν στιλ και δυναμισμό. Η Dua Lipa αγκάλιασε αυτή την τάση και είναι πιθανό να εμπνεύσει πολλές από εμάς, αν δεν το έχει ήδη κάνει.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαίρη Συνατσάκη: Στιλάτη στη δουλειά, με ροζ σαλοπέτα

Βίκυ Καγιά: Δείτε την με καρέ μαύρο μαλλί – Είναι θεά!