in

Sara Sampaio: Η ρουτίνα ομορφιάς του αγγέλου της Victoria’s Secret

H Sara Sampaio, εκτός από αμέτρητες καμπάνιες ομορφιάς, έχει εμφανιστεί στην πασαρέλα της Victoria’s Secret και στις σελίδες του Sports Illustrated, οπότε η αυτοπεποίθηση είναι ουσιαστικά το δεύτερο όνομά της.

Η ρουτίνα ομορφιάς της είναι σχετικά απλή. Όσον αφορά το δέρμα της, πιστεύει ότι το να πίνεις νερό και να κοιμάσαι παίζει μεγάλο ρόλο. Χρησιμοποιεί πάντα serum με υαλουρονικό οξύ, ορό βιταμίνης C και αλλάζει την ενυδατική της κρέμα, ανάλογα με τον καιρό.

Διαφήμιση

Εάν ο καιρός είναι ξηρός, θα χρησιμοποιήσει μια πολύ πλούσια ενυδατική κρέμα και αν έχει περισσότερη υγρασία, κάτι πιο ελαφρύ. Παράλληλα, δεν κάνει απολέπιση στο δέρμα της, αλλά φροντίζει πάντα να αφαιρεί το μακιγιάζ της κάθε βράδυ.

Το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου είναι πολύ συγκινητικό και εμψυχωτικό: «Νομίζω ότι πρέπει να αγκαλιάζουμε κάθε τόνο δέρματος ως όμορφο, κάθε σχήμα ματιών ως όμορφο, κάθε είδους χείλη ως όμορφα. Θα πρέπει να αγκαλιάσουμε τις διαφορές σε όλους μας, αντί να προσπαθούμε όλοι να φαίνονται ίδιοι.»

Τέλος αναφέρει: «Πρέπει να μάθουμε να γερνάμε με χάρη, ώστε κανείς να μην αισθάνεται την ανάγκη να πρέπει να μοιάζει πάντα σαν να είναι 20 ετών. Αυτό είναι φυσικά αδύνατο».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βάσω Βιλέγκας: Ντυμένη με αέρινο, maxi φόρεμα, μοιάζει με νεράιδα. Το μοντέλο του GNTM της καρδιάς μας

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ποζάρει ως «Μελέτης» και λέει μία αλήθεια