in , ,

Μπέλα Χαντίντ: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Self-Portait και εκπέμπει θηλυκότητα

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο κολάζει με τις άψογες αναλογίες του

Η Μπέλα Χαντίντ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της εταιρείας Self-Portrait για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 και είναι πιο σαγηνευτική από ποτέ.

Η 25χρονη καλλονή ποζάρει σε διαφορετικές τοποθεσίες και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ το βλέμμα της προκαλεί.

Σε δύο λήψεις, βρίσκεται σε μία πανέμορφη παραλία, φορώντας ένα σούπερ σέξι σετ, σε σχέδιο καρό, το οποίο αποτελείται από μίνι, ψηλόμεση φούστα, ασορτί top και κομψό blazer.

Διαφήμιση

Kαθώς το κύμα σκάει πίσω της, η ίδια ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση, επιδεικνύοντας τα ψηλά πόδια της και τους άψογους κοιλιακούς της.

Λίγο μετά, το παγκοσμίου φήμης μοντέλο τολμάει και πετάει το top, κρύβοντας τις θηλές της με δύο κοχύλια. Η διάσημη Αμερικανίδα κάνει μία ναζιάρικη έκφραση προσώπου, δείχνοντας το αστραφτερό χαμόγελό της, ενώ τα χείλη της είναι βαμμένα βυσσινί και τα μαύρα μαλλιά της πιασμένα σε μία τέλεια, χαμηλή αλογοουρά.

Έπειτα, εμφανίζεται σε μία vintage μπανιέρα, η οποία είναι γεμάτη νερό, με ένα λευκό, διαφανές φόρεμα και ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα. Χωρίς να φορά σουτιέν, προκαλεί τη φαντασία των ανδρών, ενώ τα μακριά μαλλιά της είναι βρεγμένα και πέφτουν στους ώμους και την πλάτη της. Αποπνέοντας σεξαπίλ και θηλυκότητα, με το με το ένα χέρι της κρατά την κρεμάστρα μπάνιου και με το άλλο το τακούνι της.

Στη συνέχεια, μεταφέρεται σε ένα φωτεινό σαλόνι, το οποίο είναι διακοσμημένο με αριστοκρατικά έπιπλα. Στο τοίχο που βρίσκεται πίσω της, κρέμεται ένας πίνακας, στον οποίο απεικονίζεται ένα πλοίο στη θάλασσα. Η Μπέλα Χαντίντ, φορώντας ένα μακρυμάνικο, σικ φόρεμα, σε καφέ απόχρωση, και έχοντας ένα φυσικό μακιγιάζ, ποζάρει πάνω σε δύο βελούδινα έπιπλα και είναι απλά εκθαμβωτική.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθυντή του οίκου Self-Portrait, Han Chong, η καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 περιλαμβάνει φωτογραφίες που «τεκμηριώνουν τις διαφορετικές πλευρές του απαράμιλλου στιλ και χαρακτήρα της Bella Hadid και αναδεικνύουν τις πολλές πτυχές κάθε γυναίκας».

Όπως αναφέρει άρθρο της ιστοσελίδας DailyMail.com, ο Βρετανός φωτογράφος Harley Weir είναι αυτός που απαθανάτισε την Μπέλα Χαντίντ, επιδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η σχεδιάστρια μόδας Haley Wollens, ο hair stylist Jawara Wauchope και ο make-up artist Sam Visser συνεργάστηκαν για να «ζωντανέψουν τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα της για την κυκλοφορία της νέας συλλογής».

Ο Ηan Chong δήλωσε για την Μπέλα Χαντίντ: «Έχει καθαρή ψυχή και σήμερα απευθύνεται σε πολλούς ανθρώπους. Για αυτό, είναι η ιδανική μούσα. Πραγματικά, την θαυμάζω, γιατί σκέφτεται τον κόσμο που είναι γύρω της. Είχα όνειρο να συνεργαστώ μαζί της σε αυτήν την καμπάνια, η οποία της επέτρεψε να ζωντανέψει όλες τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα της. Ήταν μία ξεχωριστή μέρα. Άφησε τον εαυτό της ελεύθερο». 

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι πλέον διαθέσιμη διαδικτυακά στη διεύθυνση self-portrait-studio.com. H σειρά περιλαμβάνει πολλά χρώματα και απαλά υφάσματα. Τα νέα, μοντέρνα σχέδιά της σε παστέλ και έντονες αποχρώσεις έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται καθημερινά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πάμελα Άντερσον: Το είπε και το έκανε. Ένας χρόνος καθαρή από τα social media. Τα παράτησε και ζει ελεύθερη. Η τελευταία ανάρτηση & φωτογραφία

Αντώνης Κανάκης: Απαντά στις φήμες που θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα» να σταματά από τον ΑΝΤ1